Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 | Καλή Κυριακή!

Οι στίχοι του τραγουδιού της Αλίκης μας έρχονται αυθόρμητα στο μυαλό και πραγματικά η Κυριακή θα είναι ωραία και θα ευχόμαστε να κρατήσει περισσότερο, αφού η Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό προσφέροντάς μας εύνοια, ευκαιρίες, ευκολίες, αλλά και κέφι, αισιοδοξία και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Παραλία, άραγμα, δροσερά ποτά, φαγητά, λιχουδιές και άφθονο γέλιο μας υπενθυμίζουν ότι η ζωή είναι μικρή, το ίδιο και το καλοκαίρι και πρέπει να τα απολαμβάνουμε με όλη μας την καρδιά. Λάμποντας από χαρά, όχι μόνο φωτίζουμε τους γύρω μας, αλλά γινόμαστε και πιο ερωτικοί, οπότε θα δούμε πολλά όμορφα να συμβαίνουν, άλλα από σπρώξιμο της τύχης κι άλλα από την τάση μας να ξεχάσουμε τι μας στενοχωρεί και να στραφούμε στο τι μας ευχαριστεί.

Όταν ένα ζώδιο του Αέρα κι ένα της Φωτιάς ερωτεύονται...

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Σκορπιοί η τύχη σας ευνοεί κυρίως στα προσωπικά σας, οπότε ανοίξτε τα χέρια και πάρτε τα δώρα σας, χωρίς να τα ψειρίζετε... Ακόμα κι ένα στραβοπάτημα σε καλό θα σας βγει.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες είναι μια μέρα πολύ ευνοϊκή για όλα τα θέματά σας. Αρκεί να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα και να μη μείνετε μόνο στις ευκολίες και την καλοπέραση που σας προσφέρει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σας περιμένουν τυχερές γνωριμίες και εύνοια σε έρωτα και χρήματα. Θα μείνετε μέσα;

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bjqbmq3hjta/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια