Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και ταυτόχρονα μερική Ηλιακή έκλειψη αυξάνει την αναγκαιότητα να κλείσει ένας κύκλος της ζωής μας και να ανοίξει κάποιος άλλος, που βέβαια θα γίνει κάτω από ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση και μετά από πολλές πιέσεις είτε από εξωτερικούς παράγοντες είτε εσωτερικούς, δικούς μας, αν μια κατάσταση δεν πάει άλλο. Οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, οπότε τα πισωγυρίσματα ή η αδράνεια λόγω ανασφαλειών ή φόβου προς το άγνωστο δε θα μας βοηθήσουν να επιλύσουμε σημαντικά προσωπικά ή οικογενειακά μας θέματα. Κάθε αρχή είναι δύσκολη, μέχρι να τη συνηθίσουμε, γι’ αυτό χρειάζεται να έχουμε θάρρος, υπομονή αλλά και μάτια στραμμένα προς το μέλλον κι όχι το παρόν και πολύ περισσότερο το παρελθόν. Πρέπει να κάνουμε τις κινήσεις μας, ασχέτως αν τα αποτελέσματα δε φανούν άμεσα.

Προβλέψεις για τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη στον Καρκίνο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι δοκιμάζεστε συνεχόμενα, αλλά αποδείξτε ότι έχετε τσαγανό και δεν πτοείστε. Οπλιστείτε με δύναμη και κουράγιο, τελειώστε με τα παλιά και ανοίξτε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες η αλήθεια είναι ότι έχετε περάσει και καλύτερες μέρες οικονομικά και ερωτικά, μήπως όμως όλα αυτά που βιώνετε είναι ένα κάλεσμα του σύμπαντος να κλείσετε τους παλιούς σας λογαριασμούς και να αλλάξετε τελείως πορεία;

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/blgcvnnd2hs/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια