Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να συναντά τον Ποσειδώνα, είναι πιο εύκολο για μας να γαληνέψουμε εσωτερικά, να βρούμε τρόπους να φορτιστούμε ενεργειακά και φυσικά να ξεκουραστούμε λίγο περισσότερο, αν βλέπουμε ότι δεν αντέχουμε σωματικά ή ψυχικά να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Η αδράνεια και κυρίως η φυγή είτε μέσω του ύπνου είτε μέσω της απομόνωσης από ένα θορυβώδες και χαοτικό περιβάλλον, ακόμα και με τη βοήθεια κάποιας τέχνης είναι σωτήριες για να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας και να αποβάλλουμε άγχη και στρες, που για τον σύγχρονο άνθρωπο ενδεχομένως αυτή να είναι η πραγματική ελευθερία.

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2018;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες η χαλάρωση, η φροντίδα του εαυτού σας, ακόμα και μια βόλτα στην ύπαιθρο ή τη θάλασσα θα σας βοηθήσουν να «καθαρίσετε» εσωτερικά, αλλά και το κεφάλι σας και ανεπηρέαστοι να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες το φλου και το περίπου σας εκνευρίζουν, όμως καμιά φορά το να πιέζετε για απαντήσεις, όταν βλέπετε ότι η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη να σας τις δώσει, είναι το μόνο που θα πάρετε.

Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί αν νιώθετε καλά με ό,τι κάνετε ή με όποια συντροφιά είστε, μη δίνετε σημασία στα υπόλοιπα. Όσο πιο πολύ τα σκαλίζετε, τόσο θα βρίσκετε κάτι για να χαλιέστε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bkvslwfhrqq/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια