Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2018;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Ιούλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2018;

Βρισκόμαστε ήδη στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού (του ποιου;) και οι ρυθμοί θα γίνουν πιο εντατικοί. Θα αρχίσουν οι άδειες, ενδεχομένως και οι καύσωνες, αλλά πιο καυτοί από το πλανητικό σκηνικό δε θα είναι. Ας δούμε, λοιπόν, τι «μαγειρεύουν» οι πλανήτες για τον Θεριστή Ιούλιο.

-Ο Ερμής από τις 29/6 βρίσκεται στον Λέοντα προσπαθώντας να προμοτάρει τόσο εσάς τα Λιοντάρια, όσο και το... Σταθερό παρεάκι σας, τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους. Σας δίνει λάμψη, αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αλλά, επειδή όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν, απολαύστε τα δώρα του μέχρι τις 26/7 γιατί μετά θα γυρίσει ανάδρομος και όλα θα μείνουν στάσιμα ή θα επανέλθουν ζητήματα από τα παλιά που θα απαιτούν λύσεις. Εδώ, αξίζει να κάνουμε μια επισήμανση: αν δεν έχετε επιλέξει ακόμα πού θα πάτε διακοπές (αν πάτε), καλό θα ήταν να μην επισκεφτείτε καινούργιο μέρος γιατί θα σας βγει ξινό. Προτιμήστε παλιούς, εγγυημένους προορισμούς για να μειώσετε τα προβλήματα. Καρκίνοι και Αιγόκεροι πρώην εραστές και ερωμένες, αλλά και αμαρτίες του παρελθόντος στα οικονομικά σας θα σας ξαναχτυπήσουν την πόρτα, γι’ αυτό προετοιμαστείτε ανάλογα!

- Ο Άρης θυμάστε που είχε ήδη γυρίσει ανάδρομος από τις 28/6; Ε, μην αγχώνεστε! Θα παραμείνει όλο τον Ιούλιο, οπότε μην περιμένετε καμία αλλαγή προς το καλύτερο. Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω θα κάνετε, το κεφάλι σας θα χτυπήσετε στον τοίχο αρκετές φορές, αλλά τα πράγματα θα πάνε όπως θέλουν αυτά, όχι εσείς αγαπητοί Υδροχόοι. Να τα ακούτε κι εσείς οι υπόλοιποι του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί για να μην καταναλώνετε τσάμπα ενέργεια. Και τι θα κάνετε; Θα σταυρώσετε τα χέρια και θα περιμένετε πότε θα κάνει ξαστεριά; Όχι βέβαια! Μαζέψτε τις δυνάμεις σας, οργανωθείτε καλύτερα, κάντε τα πλάνα σας, κλείστε εκκρεμότητες, ολοκληρώστε εργασίες που είχατε αφήσει στη μέση... Σιγά-σιγά θα περάσει ο καιρός και αν παραμείνετε απασχολημένοι, ούτε που θα καταλάβετε πώς! Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν έχετε και εσείς οικονομικά ή ερωτικά, καλό θα ήταν να αρχίσετε να κλείνετε πόρτες πίσω σας.

- Η Αφροδίτη, βλέποντας ότι δεν έχει και πολλά περιθώρια να μεγαλουργήσει (εννοείται ότι κάνουμε πλάκα), αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Λέοντα στις 10/7, 05:32 πμ και να πάει στην λιτή και απέριττη Παρθένο, που μεν δεν έχει τη λάμψη, τη μεγαλοπρέπεια και τον τουπέ της άλλης, όμως, στην τελική, ξέρει τι της γίνεται και βοηθά να το μάθετε και εσείς οι Παρθένοι, αλλά και οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες. Θα δείτε μια αισθητή βελτίωση στις σχέσεις και τα οικογενειακά σας, θα δρομολογήσετε και εργασίες στο σπίτι σας για να το ομορφύνετε, αλλά πάνω απ’ όλα θα έχετε άμεση επαφή με την πραγματικότητα και επίγνωση μέχρι πού καλύπτει το σεντόνι τα πόδια σας, για να μην μείνετε ακάλυπτοι και εκτεθείτε. Μια γείωση, μια πρακτικότητα θα κάνει καλό και σε σας τους Λέοντες και Υδροχόους για να μην τρελαίνεστε με τα ερωτικά και τα οικονομικά σας, ενώ Ταύροι και Αιγόκεροι θα αισθανθείτε ότι κολυμπάτε σε γνώριμα νερά, οπότε θα είναι πιο εύκολο να βρείτε ανθρώπους να ταιριάξετε.

-Στις 13/7/2018, 05:48 πμ, στις 20° 41’ Καρκίνου έχουμε τη Νέα Σελήνη που βέβαια συνοδεύεται από μια ωραιότατη μερική Έκλειψη Ηλίου και έναν Πλούτωνα απέναντι να σας κουνάει το χέρι, μάλλον γιατί τόσο καιρό εκεί τον είχατε ξεχάσει εσείς του Παρορμητικού Σταυρού, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί. Όπως αντιλαμβάνεστε, εσείς που γεννηθήκατε στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, αν υπήρχε μια περίπτωση να αναβάλλετε για άλλη στιγμή το κλείσιμο των παλιών λογαριασμών σας, τώρα δεν υπάρχει καμία. Αναγκάζεστε από τις συνθήκες να σηκώσετε τα μανίκια για να το κάνετε και έχετε υπόψη σας ότι κάθε καθυστέρηση θα έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις, αφού τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Τέλος πάντων, καιρός είναι να ξεφορτωθείτε ανθρώπους και καταστάσεις και να μηδενίσετε το κοντέρ σας για να κάνετε μια καινούργια αρχή. Επηρεάζεστε κι εσείς Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες αλλά σκεφτείτε ότι στη συγκεκριμένη φάση, κάθε τι που χάνετε, ερωτικά ή οικονομικά, ίσως έπρεπε γιατί δεν είχε σταθερό υπόβαθρο. Οπότε, ξεκινήστε την ανοικοδόμηση...

Πότε έχει Ηλιακή και πότε Σεληνιακή έκλειψη το 2018

-Μόλις 1 λεπτό και κάτι δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα της 23ης Ιουλίου, ο Ήλιος περνά στον Λέοντα και καλεί εσάς τα Λιοντάρια να πρωτοστατήσετε, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να πρωταγωνιστήσετε στις εξελίξεις. «Γελάει ο κόσμος» θα πείτε και με το δίκιο σας, αφού με Άρη απέναντί σας ανάδρομο και οσονούπω και Ερμή στο ζώδιό σας και θεοί να ήσασταν (που είστε, αλλά σε άλλο επίπεδο) τι θα καταφέρετε; Το ίδιο αναρωτιέστε και εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, πρέπει να αρμενίσετε τον καιρό που θα βρείτε και να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να πιάσετε λιμάνι στα επαγγελματικά, τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας. Καρκίνοι και Αιγόκεροι, δύναμη, αποφασιστικότητα και ψυχραιμία να έχετε και αρκετά θα πετύχετε στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Κριοί και Λέοντες, στρώστε εσείς το έδαφος για νέες γνωριμίες και τις προχωράτε αργότερα, δεν πειράζει.

- Στις 27/7, 23:19 μμ έχουμε την Πανσέληνος του μήνα, στις 4°44’ Υδροχόου και μαντέψτε, έχουμε τη δεύτερη Έκλειψη, Σελήνης αυτή τη φορά και Ολική και με τρελό παρεάκι τον ανάδρομο Άρη στο ίδιο ζώδιο. Γλέντι τρικούβερτο! Θα καεί το πελεκούδι... Όχι! Εδώ, απλά, πρέπει να αντλήσετε όση δύναμη διαθέτετε, να μαζέψετε το κουράγιο σας, εσείς του 1ου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι πρωτίστως να σώσετε οτιδήποτε, αν σώζεται, που λέει και το τραγούδι και δευτερευόντως να τελειώσετε με τα κακώς κείμενα στην προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή. Πιθανόν να γίνετε σκληροί, να αιφνιδιάσετε, να εκπλήξετε δυσάρεστα, ίσως υπερβάλλετε κιόλας, ΑΛΛΑ, σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται, ώστε μέσα στην ανισορροπία να βρείτε στοιχειωδώς την ισορροπία σας. Άλλοι καιροί, άλλα ήθη θα επικρατήσουν στα ερωτικά και τα οικονομικά σας Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί και τις απότομες στροφές μάλλον δε θα τις αποφύγετε. Φροντίστε μόνο να μην ξεφύγετε τελείως...

Πότε έχει Ανάδρομο Ερμή το 2018

Ο Ιούλιος, για να συνοψίσουμε, είναι γεμάτος προκλήσεις, εκπλήξεις και απρόοπτα, και χρειάζεται θάρρος, τόλμη και ψυχραιμία για να αντεπεξέλθουμε. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τους πλανήτες, ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το τι να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε και να πράξετε τα ανάλογα, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved