Ζώδια Σήμερα 10/6: Σελήνη σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο – Μη φοβάσαι τις αλλαγές

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/6: Σελήνη σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο – Μη φοβάσαι τις αλλαγές

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει πλέον στο ζώδιο του Ταύρου και μάλιστα πολύ σύντομα θα συναντήσει τον Ουρανό, με αποτέλεσμα η μέρα να επιφυλάσσει απρόσμενες αλλαγές πλάνων, απότομες ανατροπές κι ένα άχαρο ξεβόλεμα, που βέβαια έχουν ως σκοπό να μας κινητοποιήσουν να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, πιο μοντέρνο ή ιδιαίτερο. Ενδεχομένως να φοβηθούμε το μεγάλο άλμα, μπορούμε όμως να κάνουμε βήματα που θα φέρουν την ανανέωση, ακόμα και τη συναισθηματική μας απελευθέρωση. Το να ξεκολλήσουμε από κάποιο απωθημένο ή ένα βίωμα του παρελθόντος, μάλλον είναι το πρώτο και κύριο.

Ιούνιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι τίποτα δε θα σας ικανοποιεί, ούτε πάνω σας, ούτε γύρω σας, αλλά το θέμα είναι πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για να τα αλλάξετε γιατί όλα εξαρτώνται από σας.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ξαφνικές εντάσεις στη δουλειά ή το σπίτι σας για ψύλλου πήδημα θα χαλάσουν τη διάθεσή σας, ενώ πιθανόν να ξεφύγετε λίγο κι εσείς, αν δεχτείτε βολές ακόμα και το... προπατορικό αμάρτημα.

Κριοί και Ζυγοί τι σχέδια να κάνετε, όταν πάνω που χάνετε, κερδίζετε και τούμπαλιν, χρήματα και αισθήματα; Αφήστε πρώτα να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός και μετά βλέπετε!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bjhlkmxhs77/


Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved