Ιούνιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Ιούνιο;

Ιούνιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ιούνιος 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Από 1η έως και 30 Ιουνίου: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, εκ των πραγμάτων αλλάζεις και κυρίως ωριμάζεις.

8 και 9 Ιουνίου: Θα βγάλεις την ενέργειά σου στο μέγιστο. Αν θέλεις να ξεκινήσεις μια καινούργια, αλλά πρωτότυπη δουλειά ή να ενταχθείς μέσα σε μια ομάδα με κοινό σκοπό, θα γίνει εύκολα.

Από 14 έως 30 Ιουνίου: Θα έχεις τύχη στον ερωτικό τομέα, αλλά και σε ζητήματα παιδιών. Η ενέργειά σου θα διοχετευτεί σε θέματα επιχειρηματικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1η έως και 30 Ιουνίου: Με τον Δία στον άξονά σου και μάλιστα ανάδρομο θα ζήσεις ιδιαίτερες καταστάσεις. Θα μπορέσεις να συνεργαστείς εύκολα, ενώ ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα.

Από 1η έως και 13 Ιουνίου: Η οικογένεια θα σου δώσει τη δύναμη για να προχωρήσεις παρακάτω.

10 και 11 Ιουνίου: Θα επανακτήσεις τη δύναμή σου, κάτι που θα σε βοηθήσει σε όλες τις υποθέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1η έως και 12 Ιουνίου: Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε αναβαθμίσει. Θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου, θα μοιράζεσαι απόψεις, θα έχεις ευρηματικές ιδέες και θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

13 Ιουνίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα από συζητήσεις και να τα βάλεις όλα σε μια διαφορετική βάση. Επηρεάζεσαι κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1η έως και 13 Ιουνίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει απλόχερα τα δώρα της, μειώνοντας ταυτόχρονα τις αρνητικές και αγχωτικές καταστάσεις στη ζωή σου.

Από 13 έως και 28 Ιουνίου: Ο Ερμής στο ζώδιό σου στρέφει τις σκέψεις σου στο πώς θα προστατευτείς και θα εξασφαλιστείς και διαμορφώνει τον τρόπο που επικοινωνείς θέματα οικογένειας και στενών σχέσεων.

28 Ιουνίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, στον Αιγόκερω, θα επιφέρει αλλαγές. Θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα οικογένειας, προστασίας, φροντίδας σε μεγαλύτερα άτομα και γενικά με καταστάσεις που σε ωριμάζουν. Επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί πρώτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Από 1η έως και 30 Ιουνίου: Ο Άρης στον άξονά σου, στον Υδροχόο, σε σπρώχνει να βρεις έναν νέο τρόπο διαπραγμάτευσης σχέσεων και συνεργασιών, με περισσότερη φιλικότητα και ομαδικό πνεύμα κι όχι βασισμένο στο συναίσθημα της στιγμής. Επηρεάζεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Από 14 έως και 30 Ιουνίου: Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου δίνοντάς σου μεγάλη εύνοια σε όλα τα προσωπικά σου θέματα.

16 και 17 Ιουνίου: Αυτές οι δυο ημέρες είναι σημαντικές για την πρόοδο και την εξέλιξή σου. Να είσαι όσο πιο κοντά μπορείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

13 Ιουνίου: Θα βρεθείς σε ένα σταυροδρόμι και δε θα ξέρεις προς τα πού πρέπει να πας για να μην γίνουν λάθη και μπερδέματα. Η Νέα Σελήνη θα σου δημιουργήσει ένταση γιατί θα νιώσεις ότι παρασύρεσαι και δεν κάνεις το σωστό. Να προσέξεις την κάθε σου κίνηση και να μετράς περισσότερο τα λόγια σου.

Από 18 έως 20 Ιουνίου: Θα διακρίνεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου και θα αλλάξεις τελείως τρόπο δράσης. Θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ότι τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου σε προστατεύουν και σε αποδέχονται όπως είσαι.

ΖΥΓΟΣ

Από 15 έως και 30 Ιουνίου: Είναι μια σημαντική περίοδος για να δυναμώσεις και να πιστέψεις περισσότερο σε σένα. Θα γίνεις το επίκεντρο, θα αναζητήσεις τον θαυμασμό των γύρω σου και μπορεί να επιβάλεις δυναμικά τον εαυτό σου και τις απόψεις σου. Γενικά, δε θα περάσεις απαρατήρητος/η και θα είσαι σε όλα μέσα.

21 και 22 Ιουνίου: Η ευαισθησία σου δε θα είναι τόσο έντονη, οπότε δε θα παρασύρεσαι από άτομα της οικογένειάς σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ σημαντικές γιατί θα αφορούν εσένα και τι πρέπει να κάνεις για να ξεπεράσεις τις αμφιβολίες σου. Επιπλέον, θα κάνεις οτιδήποτε χρειάζεται για να βελτιωθείς εμφανισιακά και να νιώσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 1η έως και 30 Ιουνίου: Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σου φέρει καινούργιες συνεργασίες και γενικά μια επέκταση. Να εκμεταλλευτείς και την παραμικρή ευκαιρία για να δημιουργήσεις νέες συνθήκες σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

10 και 11 Ιουνίου: Κάποιες γνωριμίες ή μια νέα πόρτα που θα ανοίξει σε ευνοούν. Θα χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου και θα κάνεις επεκτατικές κινήσεις.

Από 23 έως και 25 Ιουνίου: Θα αποφασίσεις να κάνεις κινήσεις που θα αφορούν καθαρά στον δικό σου τρόπο έκφρασης, βγαίνοντας έτσι κι από κάποια προσωπικά αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1η έως και 20 Ιουνίου: Θα βρεις τον δρόμο σου μέσα από συνεργασίες και άτομα που νιώθεις πολύ κοντά σου. Στο επικοινωνιακό κομμάτι θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ενώ θέλεις τα πάντα να είναι φανερά και ξεκάθαρα.

13 Ιουνίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, στο ζώδιο των Διδύμων, θα δώσει την ευκαιρία σε σένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να ξεκαθαρίσεις τελείως το τοπίο των συνεργασιών σου, αλλά και των στενών σου σχέσεων. Άλλοι θα αποχωρήσουν και άλλοι θα μείνουν. Ο στόχος σου είναι να ξέρεις ακριβώς τι θέλουν από εσένα για να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις κι όχι να το φαντάζεσαι.

Από 25 έως και 27 Ιουνίου: Η ενέργειά σου θα είναι μεγάλη, θα έχεις το θάρρος της γνώμης σου και θα θέλεις να δημιουργήσεις. Η οργάνωση είναι απαραίτητη σε ό,τι κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 1η έως και 30 Ιουνίου: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Σου δίνει μια μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και συγχρόνως σε ωθεί να ξαναβάλεις τα όριά σου. Αναθεωρείς πολλά και εφαρμόζεις «τον νόμο κατά γράμμα» σε όλα τα επίπεδα.

Από 1η έως και 12 Ιουνίου: Η Αφροδίτη στον άξονά σου, στον Καρκίνο, θα βελτιώσει σημαντικά όλες τις σχέσεις, για τις οποίες πάσχιζες τόσο καιρό. Τώρα θα έρθουν όλα πιο βολικά, ενώ μια πόρτα θα είναι ανοικτή και θα σε περιμένει. Το σημαντικό είναι ότι νιώθεις άνεση και προστασία και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα θέματα με συνεργάτες ή με τον/ην σύντροφό σου.

Από 13 έως και 28 Ιουνίου: Ο Ερμής, επίσης, μπαίνει στον άξονά σου, στον Καρκίνο, κάνοντάς σε πιο εσωστρεφή και φειδωλό/η στα λόγια. Αλλά, θα βρίσκεσαι σε έναν προστατευτικό κλοιό και η οικογένειά σου θα βάλει το χεράκι της για να είσαι καλά.

28 Ιουνίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου θα σου φέρει γεγονότα και -το κυριότερο- θα βοηθήσει στο να καταφέρεις οποιοδήποτε στόχο έχεις βάλει. Θα κάνεις συγκεκριμένες κινήσεις και θα εξασφαλίσεις την εγγύηση ότι θα πετύχουν. Θα είναι σε ισορροπία το μυαλό και η καρδιά σου και θα ξέρεις πού πατάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 1η έως και 30 Ιουνίου: Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα δυναμιτίζει εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η δράση θα είναι ασταμάτητη και μπορεί να κουραστείς από την ένταση, αλλά γνωρίζεις ότι δε γίνεται να κάνεις τίποτα λιγότερο και χρειάζεται να είσαι επί των επάλξεων.

Από 3 έως και 5 Ιουνίου: Θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα βγάλεις έντονη δυναμική και δράση. Η μεγάλη συναισθηματική φόρτιση που πιθανόν να έχεις Θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερη επαφή με το μέσα σου. Όλα θα γίνουν για να ανακαλύψεις έναν κρυφό στόχο γιατί μερικές φορές δεν τον αντιλαμβάνεσαι, επειδή πηγαίνεις προς μια κατεύθυνση και οι ανάγκες σου σε πηγαίνουν σε άλλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 5 έως και 7 Ιουνίου: Η γενναιότητα μερικές φορές συνοδεύεται και από μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία. Θα είσαι στην καρδιά των γεγονότων και οι αποκαλύψεις που περιμένεις θα πέσουν βροχή. Πρέπει να έχεις ψυχραιμία για να διαχειριστείς όλες τις πληροφορίες γιατί κάποιες δε θα ισχύουν.

13 Ιουνίου: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πιθανόν να σε αναστατώσει τόσο πολύ, που δε θα ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και πού να σταματήσεις. Θα είναι πολλά τα λόγια και οι εξελίξεις κι αν δεν βάλεις ένα φρένο, δεν θα μπορείς εύκολα να τα διαχειριστείς. Πρόσεχε με τις γνώμες και απόψεις τρίτων κι όλα θα πάνε περίφημα. Συγχρόνως, θα αποκτήσεις συγκεκριμένες γνώσεις, οι οποίες είναι αναγκαίες γιατί την εξέλιξή σου.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved