Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Σήμερα, το απόγευμα γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη, που μας δημιουργεί την αίσθηση ότι είμαστε τόσο καιρό εγκλωβισμένοι κάπου και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Πολύ πιθανό να κάνουμε σχέδια απόδρασης από πρόσωπα και καταστάσεις, να αποκτήσουμε ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Η καθημερινότητά μας θα μπει στο στόχαστρο γιατί μας φαίνεται πεζή, ρουτινιάρικη και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θέλουμε πιο πολύ από ποτέ να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε καινούργια μέρη και ανθρώπους, να ζήσουμε την περιπέτεια, χωρίς κάτι να μας εμποδίζει ή να μας κρατά δεμένους. Και μέχρι εδώ, όλα καλά, αυτό όμως που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι ότι με τον υπερβάλλοντα ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία να μας φουσκώνει τα μυαλά, οι... πατάτες δε θα λείψουν!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις από 21/05 έως 21/06 - Ο μήνας των Διδύμων

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότης βρίσκεστε στο επίκεντρο κι από σας εξαρτάται, αν εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε ή θα μείνετε στα λόγια και τις δηλώσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από άτομα του περιβάλλοντός σας θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Ενδεχομένως όμως να παίρνετε τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ ό,τι είναι.

Ταύροι και Σκορπιοί οι τυχοδιωκτικές κινήσεις και τα ρίσκα στα ερωτικά και τα σεξουαλικά σας δεν συνιστώνται. Αντισταθείτε στον πειρασμό και βρείτε έξυπνους τρόπους για να κερδίσετε ό,τι ποθείτε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bjkrukunsfx/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια