Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Για μια ακόμα φορά, αυτή τη φορά και τελευταία, ο Ερμής στον Κριό τετραγωνίζεται με τον Άρη στον Αιγόκερω, δίνοντας στην επικοινωνία μας... επιθετικά χαρακτηριστικά. Μας σπρώχνει να εκφράσουμε άμεσα ό,τι σκεφτόμαστε, να τα «χώσουμε» και να πούμε αλήθειες που πονάνε, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Το αν προσβάλλουμε, παρεξηγηθούμε, τσακωθούμε ή διακόψουμε επαφές δε μας απασχολεί. Αυτό που μας νοιάζει είναι να βγάλουμε από μέσα μας ό,τι μας πνίγει, να εξαλείψουμε κάθε υποκρισία, ψευδαίσθηση ή ψέμα! Από την άλλη, ας είμαστε προσεκτικοί γιατί η βιασύνη, η απερισκεψία κι οι αψυχολόγητες ενέργειες, εκτός του ότι μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες, ίσως προκαλέσουν ζημιές ή ατυχήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Σκορπιοί η τύχη σας χτυπά την πόρτα, όμως ό,τι και να σας προσφέρει, αν δεν το εκτιμήσετε και θέλετε κάτι ακόμα, είναι δώρο άδωρο. Ελέγξτε, λοιπόν, την... λαιμαργία σας για να απολαύσετε ό,τι σας σερβιριστεί.

Λέοντες και Υδροχόοι θέλετε να κάνετε ανοίγματα και να πιάσετε κορυφή, αλλά θυμηθείτε την παροιμία με την μαϊμού που όσο πιο ψηλά σκαρφαλώνει... τι της φαίνεται. Μην εκτίθεστε αν δεν έχετε τα κατάλληλα προσόντα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτικά και οικονομικά θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, αν ερμηνεύσετε σωστά τα σημάδια και δεν παρασυρθείτε από το γενικό κλίμα χαλαρότητας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bh4cruxn9aw/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια