Ο Ερμής στον Κριό

Είναι η ευκαιρία να δείτε με ποιον τρόπο επικοινωνείτε με τους γύρω σας

Ο Ερμής στον Κριό

Ο Ερμής στα 12 ζώδια δείχνει τον τρόπο που το κάθε ένα μεταφέρει τα μηνύματα στον εαυτό του και στο περιβάλλον του. Επίσης τον τρόπο που μπορεί να υλοποιήσει τις διάφορες ιδέες του, να ανταλλάξει πληροφορίες με το περιβάλλον του, να κάνετε τις συναλλαγές σας με τους άλλους, ή αν έχετε την ικανότητα σε συνάρτηση με άλλους πλανήτες να κερδίσετε χρήματα.

Ο ΕΡΜΗΣ ΤΟΝ ΚΡΙΟ

Ο ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ

Η τάση που προδιαθέτει το Ζώδιο του Κριού είναι η εύκολη έκφραση της προσωπικότητας. Ο Ερμής εδώ πιέζεται λίγο γιατί υποχρεώνεται να εξυπηρετήσει τον ενθουσιασμό, την παρορμητικότητα και την δυναμικότητα του ανθρώπου.

Δεν είναι συναισθηματικός λόγω του πύρινου ζωδίου, είναι όμως παθιασμένος και, όταν ερωτευτεί, περνάει ακόμα και σε μανία γιατί γίνεται εγωκεντρικός και υποκειμενικός στον τρόπο που λειτουργεί. Βιάζεστε πάρα πολύ και στο τέλος χάνονται και κάποια σταθερά πράγματα τα οποία υπάρχουν στην ζωή σας.

**Βρείτε εδώ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ερμής στον Αστρολογικό σας Χάρτη**

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα μειώνεται γιατί δεν μπορείτε να δείτε πολλές πλευρές σε ένα θέμα και έτσι το ζώδιο του Κριού σας κάνει άτομα με μονομερείς απόψεις.

Κρίνετε τους άλλους εύκολα και συχνά βλέπετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε ανάλογα με την διάθεση σας. Έτσι, μπορείτε να αντιληφτείτε ή να αντιδράσετε λανθασμένα παρά την παρατηρητικότητα και την οξύτητα του μυαλού σας.

Η κίνηση σας είναι νευρική, κοφτή και κάποτε χαρακτηρίζονται από μικρά τικ, τινάγματα, ή πηδηχτό, γρήγορο βήμα. Όλα αυτά, εξυπηρετούν την έντονη κινητικότητα σας. Ίσως και να εκτονώνεστε νευρικά πχ να πιάνετε τα μαλλιά σας, να παίζετε τα δάκτυλα ή να ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας.

Επειδή είστε λάτρεις του ωραίου λόγου και αρκετές φορές ρητορεύετε σας αρέσει να αρθρώνετε και να τονίζετε τις λέξεις, όταν μιλάτε, δημιουργώντας γύρω από την αύρα σας έναν μαγνητισμό και έναν θαυμασμό. Αλλά χρειάζεται να προσέξετε πολύ πριν εκφραστείτε γιατί πολλές φορές πιέζεστε να αποκαλύψετε την αλήθεια στους άλλους και αυτό μπορεί να σας κάνει αντιπαθείς και επιπόλαιους. Πρέπει να μάθετε να μεταχειρίζεστε σωστά την αλήθεια και να εκφράζεστε με κάποιο τακτ τον λόγο σας και κατ' επέκταση τους άλλους ανθρώπους.

Έχετε φαντασία, σας είναι εύκολο να βλέπετε μακρύτερα και έχετε μια επιθυμία να είσαστε πρώτοι παντού. Μπορείτε να εκφραστείτε εύκολα και αυτοσχεδιάζετε πολύ όμορφα. Μερικές φορές χρησιμοποιείτε την νευρική σας ενέργεια και στην επικοινωνία σας μπορεί να φαίνεστε σαρκαστικοί ή επιθετικοί. Φουριόζοι και παρορμητικοί, μπορεί να έχετε την τάση να μεταβάλλετε και να αλλάζετε την άποψη σας ξαφνικά. Η θέση αυτή δεν προσαρμόζεται καλά στην συνεχή πνευματική προσπάθεια, επομένως χρειάζεται να καλλιεργήσετε την υπομονή και να μάθετε να μην είσαστε ανυπόμονοι με τις καθυστερήσεις. Είσαστε πνευματώδεις, εφευρετικοί, «γρήγορα πιστόλια» και έχετε πρωτότυπες ιδέες. Είσαστε μαχητικοί και σας αρέσει κάθε καλή συζήτηση. Μερικές φορές είστε πολύ ξεροκέφαλοι ή πολύ εγωκεντρικοί. Αν υπάρχουν απαιτητικές όψεις από τον Ερμή προς τον Δία στον χάρτη σας, έχετε τάση για υπερβολές. Τείνετε να βλέπετε τον κόσμο όπως θα θέλατε εσείς να είναι κι όχι όπως είναι πραγματικά.

Διαβάστε επίσης:

Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό: Με ενθουσιασμό και ειλικρίνεια

Οι πλανήτες στους Ιχθύς: Διδακτικές ατάκες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved