Πανσέληνος στον Σκορπιό: Τα πάθη κι οι επιθυμίες δεν κρύβονται πλέον

Κι έρχεται ένα Φεγγάρι που δεν μπορείς να αγνοήσεις, να κουμαντάρεις ή να του κρυφτείς.

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Τα πάθη κι οι επιθυμίες δεν κρύβονται πλέον

Αυτό το Φεγγάρι λέγεται Πανσέληνος στον Σκορπιό κι έρχεται για μας θυμίσει ότι για κάθε αμαρτία, για κάθε κρυφή σκέψη κι επιθυμία, υπάρχει η στιγμή της αποκάλυψης και της λογικής συνέπειας.

Σκορπιοί και Ταύροι σταματήστε να παιδεύεστε: ξεκινήστε την εσωτερική κάθαρση, πετάξτε από πάνω σας όποια σκέψη, τύψη, πόθο σας κρατάει από το λαιμό και σας στραγγαλίζει καιρό τώρα. Ο Σκορπιός μπορεί να κάψει και να εξαφανίσει ό,τι σας παιδεύει, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να ξαναγεννηθείτε εκ των έσω. Βρείτε ισορροπία μεταξύ του θέλω και του έχω. Καμιά φορά αυτό που θέλουμε κι αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε να είναι δυο διαφορετικά πράγματα: ο Ήλιος στον Ταύρο ζητάει απλά πράγματα ενώ η Σελήνη στον Σκορπιό αρέσκεται στο να περιπλέκει τα πράγματα και να ξυπνάει επιθυμίες, μόνο και μόνο για να μας παιδεύει. Προσέξτε τις επιλογές σας!

Λέοντες και Υδροχόοι, αν και ταλαιπωρημένοι από προηγούμενες εκλείψεις, έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τους βαθύτερους σας φόβους (ή σκέψεις που ξορκίζετε γιατί τις τρέμετε) και να βγείτε νικητές. Μην αγνοήσετε το κάλεσμα του Φεγγαριού για πόλεμο με τον χειρότερο εχθρό που λέγεται ΦΟΒΟΣ, ακόμα κι αυτό σας αφήσει για λίγο συναισθηματικά ευάλωτους. Καλύτερα να ξεφορτωθείτε το άχρηστο φορτίο σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή, παρά να εμείνετε στις θέσεις σας και να πρέπει να αντιμετωπίσετε την άσχημη πραγματικότητα μήνες αργότερα.

Κριοί, Τοξότες, Ζυγοί και Δίδυμοι, ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε ό,τι κι όποιον/α αγαπάτε ή θέλετε να έχετε στη ζωή σας (την προσωπική ή την επαγγελματική). Το Φεγγάρι αυτό είναι βαθιά κτητικό, απόλυτο, ψυχαναγκαστικό: δεν αποκλείω κάποιοι/ες από εσάς να νιώσετε ζήλια, να απλώσετε το χέρι με ένταση και δύναμη για να πάρετε αυτό που θεωρείτε ότι σας ανήκει. Δεν είμαι εδώ για να σας μαλώσω, αλλά αντίθετα να σας πω ότι δε θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη συγκυρία και καλύτερο Φεγγάρι για να πράξετε με αυτό τον τρόπο! Επίσης, να σας πω ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε όποιον/α σας έχει αδικήσει διότι με τον Σκορπιό παρέα, μια χαρά θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε την χαμένη ισορροπία.

Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι κι Αιγόκεροι μιλήστε ανοιχτά για ό,τι σας απασχολεί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με όσους παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μη φοβηθείτε την οικειότητα. Αν χρειαστεί, ρίξτε τις άμυνες και δείτε κατάματα την απλή πραγματικότητα: τα συναισθήματα είναι ένα εξαιρετικά δυνατό καύσιμο στο όχημα της ζωής μας. Επομένως, μην τα αρνείστε, φανερώστε τα, επικοινωνήστε τα εκεί που πρέπει και μην τα κρατάτε άλλο στο όμορφο κεφάλι σας. Δηλώστε αυτό που θέλετε, ώστε με τη μαγεία και τη βοήθεια του Σκορπιού και του Ταύρου, να το αποκτήσετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved