Ζώδια Σήμερα | Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ακόμα μια όψη του ανάδρομου Ερμή στον Κριό γίνεται σήμερα, αυτή του τετραγώνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τα προβλήματα καλά κρατούν, με αναβολές, ακυρώσεις, έλλειψη κατανόησης ή στοιχειώδους συνεννόησης να μπλοκάρουν κάθε επικοινωνία και μετακίνηση και να προκαλούν δυσαρέσκεια, απογοήτευση και παρεξηγήσεις. Από την άλλη, θα πάρουμε κι ένα μάθημα, καθώς μπορεί να ξαναβρούμε μπροστά μας πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα που έπρεπε να είχαμε διευθετήσει, αλλά από αδιαφορία ή αμέλεια δεν το κάναμε και όχι μόνο δεν έχουμε πλέον τα χρονικά περιθώρια να τα αναβάλλουμε, αλλά θα πληρώσουμε και τις συνέπειες.

Πώς επηρεάζει την ερωτική μας ζωή ο ανάδρομος Ερμής;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ζητάτε και σας ζητούν ευθύνες για αυτά που έγιναν ή δεν έγιναν, ενώ έπρεπε, το ζήτημα όμως είναι ότι πέσατε σε ξέρα και κάποιος πρέπει να ξαναβγάλει το πλοίο στα ανοιχτά.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες αναβάλατε για αύριο ό,τι απόφαση έπρεπε να είχατε πάρει... χθες και τώρα μπορεί να βρεθείτε και υπαίτιοι ότι αφήσατε τα πράγματα να φτάσουν στο «αμήν». Το πάθημα ας γίνει μάθημα!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhhf_2ggumz/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια