Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Με μια ακόμα Πανσέληνο, αυτή τη φορά στον Ζυγό, αποχαιρετάμε τον μήνα και μάλιστα θα είναι και Blue moon, προσφέροντάς μας ένα μαγευτικό θέαμα. Κατά τα άλλα, αρκετές θα είναι οι εσωτερικές μας συγκρούσεις, τόσο με αντικείμενο τον εαυτό μας, όσο και των σχέσεών μας με τους άλλους. Το να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις δικές μας ανάγκες και θέλω με τα δικά τους είναι το ζητούμενο. Οι αντιδράσεις, οι απαιτήσεις και οι εγωισμοί που θα υπάρξουν κάνουν το «έργο» μας πιο δύσκολο, αλλά το μυστικό είναι να βρούμε τη χρυσή τομή, να γεφυρώσουμε τις διαφορές, όχι να μεγαλώσουμε το χάσμα, χωρίς όμως να κάνουμε υπερβολικές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς γιατί τότε ένα μεγάλο κομμάτι μας θα μείνει ανικανοποίητο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Καλείστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς δισταγμούς και ανασφάλειες να πάρετε πρωτοβουλίες που θα επιφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα χρειαστεί να σπάσετε πολλά αβγά για να κάνετε ομελέτα, αλλά να είστε προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα πάτε να λύσετε.

Παρθένοι και Ιχθύες φλερτάρετε με την υπερβολή και ενδεχομένως να ξεφύγετε από τα πλάνα σας, βάζοντας σε κίνδυνο την καρδιά και την τσέπη σας.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι γνωριμίες, φλερτ και έρωτες σας ξεσηκώνουν, αλλά τίποτα δεν εγγυάται μια απροβλημάτιστη και χαλαρή συνέχεια.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bg1evtuglsg/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια