Όμορφη η Πανσέληνος στον Ζυγό, το λεγόμενο Blue Moon, μιας κι είναι η δεύτερη Πανσέληνος μέσα σε ένα μήνα. Το Φεγγάρι αυτό θέλει να μας θυμίσει πως δεν είμαστε μόνοι μας, δεν προέχουν μόνο οι δικές μας ανάγκες, αλλά οφείλουμε να με αίσθημα δικαίου, να αναγνωρίσουμε και τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Με αυτή την Πανσέληνο, σχέσεις θα δοκιμαστούν, κάποιες θα μπουν σε νέα τροχιά, κάποιες άλλες θα κλονιστούν και θα αναγκαστούν να αναπλαστούν. Ο σημαντικός "άλλος" στη ζωή μας θα ζητήσει όσα του στερήσαμε, όχι από κακία, απλά από αγνή, ειλικρινή αμέλεια. Η ρουτίνα σκοτώνει τον ρομαντισμό, μα αυτή η Πανσέληνος έχει τη δύναμη να τον επαναφέρει.

Προσέξτε τα λόγια σας, ευθυγραμμίστε τα με τις καλές σας προθέσεις: ο Ερμής καραδοκεί ανάδρομος στον Κριό να ανάψει φωτιές και να βάλει μπουρλότο, εκεί που κανονικά θα ταίριαζαν γλυκά λόγια και τριαντάφυλλα. Μην ενδώσετε στις κακές σας τάσεις, ανυψώστε το βλέμμα σας στον ουρανό κι επιτρέψτε στο ολόγιομο Φεγγάρι να επουλώσει τις πληγές.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα νιώσετε πως ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν που σας έκαψε πίσω σας και συγκεντρωθείτε στα πρόσωπα που υπάρχουν ΤΩΡΑ στη ζωή σας. Κάνετε ειρήνη με τα λάθη σας, φερθείτε με τρόπο ζεστό και ευγενικό σε εκείνους που σας πλαισιώνουν.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες ήρθε η ώρα να αποδώσετε δικαιοσύνη σε όσους έχουν αποδειχτεί ότι είναι εντάξει μαζί σας. Δεν αποκλείεται να έχετε παραμελήσει κάποια πρόσωπα κι είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας!

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί κι Ιχθύες προσπαθήστε να αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία. Όσοι τομείς της ζωής σας έχουν υπερισχύσει σε βάρος άλλων (π.χ. επαγγελματικός εις βάρος της προσωπικής ζωής) πρέπει να αποκατασταθούν. Εάν δεν δώσετε σημασία και δεν εκμεταλλευτείτε αυτό το Φεγγάρι, μέσα στις επόμενες Πανσελήνους θα αισθανθείτε το κενό και την ανισορροπία.