Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Η δεύτερη Έκλειψη του χρόνου, αυτή τη φορά μερική Ηλιακή, γίνεται μαζί με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα μας δημιουργήσει μια εσωτερική αναταραχή, θα μας κάνει να αντιμετωπίσουμε κατάματα τους «φόβους» μας, αλλά θα μας παρακινήσει κιόλας να πετάξουμε απωθημένα, βιώματα, ανασφάλειες και κολλήματα του παρελθόντος και να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας. Εύκολο δε θα είναι, αφού πρώτα θα πρέπει να παλέψουμε με το μέσα μας και μετά να έρθουμε σε αντιπαράθεση, ενδεχομένως και ρήξη με τους άλλους, ακόμα και πολύ δικούς μας ανθρώπους. Όμως μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε μια κατάσταση που θα εναρμονισμένη με τον εαυτό μας και τα θέλω μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼☂❤

Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί έφτασε η ώρα που θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες, να αποφασίσετε τι θα κάνετε, με ποιους θα πάτε μαζί και ποιους θα αφήσετε πίσω σας.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί να παραμείνετε ψύχραιμοι και με γρήγορα αντανακλαστικά στις επερχόμενες αλλαγές σε επαγγελματικό, οικογενειακό και επίπεδο σχέσεων γιατί μόνο έτσι θα δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι νέα δεδομένα θα υπάρξουν τόσο στα οικονομικά, όσο και τα σεξουαλικά σας. Να είστε προετοιμασμένοι!

#AstroQuote of the Day:

https://www.instagram.com/p/beytpueaurc/

Καλή σας ημέρα!