Η Δέσποινα Καμπούρη στο astrology.gr

Το 3ο διαδικτυακό μαγκαζίνο του astrology.gr με θέμα τα Παιδιά τους Γονείς και τον ρόλο της Αστρολογίας

Η Δέσποινα Καμπούρη στο astrology.gr

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του astrology.gr για την συμμετοχή τους στο τρίτο διαδικτυακό μας magazino, με θέμα Παιδιά, Γονείς και Αστρολογία, που πραγματοποιήθηκε στις 3/6 από τις 13.00 έως τις 14:00 και το οποίο, όπως πάντα, μπορείτε να δείτε και να ξαναδείτε από την «συχνότητα» του astrology.gr.

Με την καταλυτική συνδρομή της Δέσποινας Καμπούρη, διευθύντριας του mothersblog.gr, η Κατερίνα Σαλωνίκη και ο Γιάννης Ριζόπουλος παρουσίασαν, ανέλυσαν και εκτίμησαν τις σχέσεις μεταξύ γονέων και παιδιών μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.

Ένα βασικό συμπέρασμα που βγήκε από τη συζήτηση είναι πως η έγκαιρη διάγνωση των τάσεων και κλίσεων στο ωροσκόπιο ενός παιδιού και η καθοδήγηση του με βάση αυτές, πέρα από τα κοινωνικά κλισέ, μπορεί να κάνει ευτυχέστερο το ίδιο, τους γονείς του αλλά και τους ανθρώπους που θα βρει στο δρόμο του μεγαλώνοντας.
Αντίθετα, ο ευνουχισμός της φύσης του στο όνομα κάποιων «ξένων» προς αυτό γονεϊκών προσδοκιών, μόνον ζημιά κάνει αφού πρακτικά δημιουργεί προσωπικότητες που κυνηγούν «φαντάσματα» ή είναι εγκλωβισμένες ανάμεσα σε εμμονές και δύσκολα συμπλέγματα.

Η Αστρολογία μπορεί να δώσει απαντήσεις αλλά και κατευθύνσεις στο πώς φαίνονται οι σχέσεις γονέων και παιδιών μέσα από τους γενέθλιους χάρτες τους, το τι μπορεί να «δει» ένας γονέας για τις τάσεις και τις κλίσεις του παιδιού του και με ποιον τρόπο μπορεί να συμβάλλει στην εξέλιξη του.
Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά μηνύματα του συγκεκριμένου magazino.

Παράλληλα και... αναπόφευκτα συζητήθηκαν κάποιες ιδιαίτερες πτυχές του ωροσκοπίου και της προσωπικότητας της Δέσποινας Καμπούρη, ο ειδικός ρόλος που επιφυλάσσει για την ίδια το σύμπαν σε σχέση με τα παιδιά και βέβαια οι ιδιαίτερες πτυχές της σχέσης της με την κόρη της Έλενα.

Δεν έλλειψε -ως είθισται- και το σχετικό αστρολογικό ρεπορτάζ, γύρω από πρόσωπα και καταστάσεις που άπτονται του θέματος και απασχόλησαν πρόσφατα το κοινό, όπως η «αρπαγή» της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά, η δράση του «δράκου των Πετραλώνων» αλλά και οι ιδιαίτερες πλευρές ενός... μεγαλύτερου παιδιού, της Αντέλ Εξαρχόπουλος η οποία πέρασε θριαμβευτικά από το πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών.

.
Με την ελπίδα πως προσφέραμε ουσιαστικές απαντήσεις αλλά και τα ερεθίσματα για γόνιμους προβληματισμούς, σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση σας, που μας ενθαρρύνει για ακόμη περισσότερα magazino!

Δείτε το magazino στο video που ακολουθεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved