Αυτά τα ζώδια δεν χαρίζονται σε κανέναν!

Δεν χαρίζουν κάστανο και δεν θα απολογηθούν ποτέ για την φύση τους, τον χαρακτήρα τους και αν χρειαστεί, θα πάρουν και ρέστα σε καβγά!

Αυτά τα ζώδια δεν χαρίζονται σε κανέναν!

Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή Άρη σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, τότε σίγουρα νιώθεις έτσι κάποιες φορές κι ίσως ανάλογα με το ωροσκόπιο σου, να σου βγαίνει κι έντονα!

ΚΡΙΟΣ-ΛΕΩΝ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν χρειάζεται καν να τους χωρίσω σε αυτό το άρθρο. Τα ζώδια της Φωτιάς είναι η ωμή δύναμη που σαρώνει τα πάντα στο διάβα της και δεν νιώθει ότι οφείλει σε κάποιον εξηγήσεις ή συγνώμες. Αν τα βάλεις με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη, θα καταλάβεις με την μια ότι δεν σε παίρνει να κάνεις και πολλούς ελιγμούς: τα ζώδια αυτά επιβάλλονται, δεν ιδρώνει το αφτί τους και δεν φοβούνται μήτε την αποτυχία (όσες ρίξω κι όσες φάω, είναι το μότο τους), μήτε να τσαλακωθούν. Ο Κριός είναι ο γνωστός αθεόφοβος που δεν μασάει τίποτα και δεν σταματάει να δει τι ζημιές έχει κάνει. Ο Λέοντας δεν θα σου χαριστεί ποτέ, ιδιαίτερα δε, αν πιστεύει ότι κινδυνεύει να θιχτεί η περηφάνια του (δηλαδή τις περισσότερες φορές!). Ο Τοξότης είναι κι αυτός δύσκολος, διότι δεν το έχει σε τίποτα να σε περάσει γενεές δεκατέσσερις, όταν νιώσει ότι του κάνεις επίθεση ή «πατάς» στις ευαίσθητες γραμμές του (δηλαδή στα πιστεύω και την ιδεολογία του!).

Δες την συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved