Τι να ντυθείς τις Απόκριες με βάση το ζώδιό σου

Να μια ιδέα!



Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω τι θα σου πήγαινε τις Απόκριες

ΚΡΙΟΣ: She Devil! Μία που η Κριαρίνα Alessandra Ambrosio το φόρεσε τέλεια το κουστουμάκι, μία που είσαι λίγο διαβολάκι (οκ, πολύ!), σου κλήρωσε και παρτο!

ΤΑΥΡΟΣ: Wonder Woman! Όχι απλώς επειδή η λατρεμένη Gal Gadot που την ενσαρκώνει είναι Ταυρίνα, αλλά επειδή τα κάνεις όλα και συμφέρεις και κανείς ποτέ δεν κάθεται να αναρωτηθεί «αυτή η ψυχή, πώς τα προλαβαίνει και πώς τα αντέχει όλα;;;;»

ΔΙΔΥΜΟΙ: Chucky η κούκλα του σατανά! Καλό παιδάκι είσαι, αλλά όταν ξυπνάει ο διάολος μέσα σου, άστο καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ψαλιδοχέρης ή ψαλιδοχέρισσα! Ευαίσθητος και συναισθηματικός, αλλά καμιά φορά παρεξηγημένος, αφού για εκείνους από αγαπάς, όπως και ο Edward Scissorhands, μπορείς να φτάσεις στα άκρα για να τους προστατέψεις!

ΛΕΩΝ: Queen of Hearts! Βασίλισσα της καρδιάς, αφού μια χαρά ξέρεις να την γοητεύεις και να τη διαφεντεύεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Cruella de Vil! Σκληρή καρδιά τι μας έχεις κάνει! Οκ, πλάκα κάνω, αλλά σε φαντάζομαι άνετα να δίνεις διαταγές με αυτό το κοστουμάκι!

ΖΥΓΟΣ: Pennywise ή αλλιώς ο διαβολικός ψυχοπαθής κλόουν (αρχαίο κακό πνεύμα) στο θρίλερ IT! Γιατί;;; Επειδή Απόκριες είναι, θα σε ντύσουμε κάτι που είναι έξω από το χαρακτήρα σου (ή μήπως, όχι;.....)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέδουσα! Όσοι την κοιτούσαν στα μάτια την Γοργώ (Γοργώ σημαίνει άγρια ματιά), γίνονταν πέτρα! Είχε υπέροχα μαλλάκια από φίδια και γενικώς ήταν πολύ αγαπητή και γλυκιά (οκ, το παρατράβηξα!)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Cowgirl! Ατίθαση, ανεξάρτητη, δυνατή και δυναμική! Τι άλλο θέλεις; Α! Και σεξυ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Poison Ivy! Η κλασική αντί-ηρωίδα στην ιστορία του Batman, διαθέτει δηλητηριώδες άγγιγμα και χρησιμοποιεί ενίοτε mind controlling φερομόνες για να πάρει εκείνο που θέλει. Δε λέω άλλα, σου ταιριάζει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Jasmine! Επαναστάτρια (βρε τι μου θυμίζει...), ελεύθερο πνεύμα, καλοσυνάτη, που όμως έχει αυτοπεποίθηση. Τέλος, αυτή είσαι!

ΙΧΘΥΣ: Άγγελος! Γιατί; Επειδή και θα είσαι ΚΑΙ θα φαίνεσαι!

Διάβασε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια αφού έχει γίνει σεισμός;

Με ποια άλλα ζώδια μοιάζει αρκετά το δικό σου;

Αφιέρωμα στις 12 γυναίκες του ζωδιακού! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κάθε μία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved