Ποια είναι η αντίδραση του ζωδίου σου σε μια προσβολή;

Με πρόσβαλλες; Θα δεις τι θα πάθεις!

Ποια είναι η αντίδραση του ζωδίου σου σε μια προσβολή;


ΚΡΙΟΣ: Ανταποδίδει την προσβολή με ένα πολύ προσωπικό, καυτό σχόλιο και το άλλο άτομο το... βουλώνει. Αν δεν καταλάβει τι το περιμένει, θα συνεχίσει και μετά μάλλον θα κάνει τα δόντια του... κολιέ!

ΤΑΥΡΟΣ: Ανάλογα με την προσβολή είτε απαξιοί να ασχοληθεί ή «φορτώνει» σιγά-σιγά και ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Μπουνιές και κλωτσιές θα πάνε σύννεφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: «Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» λέει η παροιμία και τα γρήγορα, λεκτικά ραπίσματα του Διδύμου μόνο με κροσέ πυγμαχίας μπορούν να συγκριθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πληγώνεται και συγχύζεται ενώ σκέφτεται ότι δεν πρόκειται να έχει στο μέλλον καμία επαφή με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτά βέβαια, αν δεν του βρίσουν τη μάνα... Εκεί δε σηκώνει κουβέντα. Θα το απλώσει το χέρι!

ΛΕΩΝ: Εννοείται ότι δε θα κάτσει να «ξεκατινιαστεί»! Το πολύ-πολύ να πετάξει κάποια ατάκα του τύπου: «δεν ασχολούμαι με ηλιθίους», ενώ αν το συνεχίσεις το θέμα, άνετα σε κάνει φιλέτο-πουρέ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφού δεν έχει τη βέργα του δασκάλου να την κουνήσει απειλητικά, θα αρκεστεί στο δάχτυλο και επικριτικά θα προσπαθήσει να μειώσει το άλλο άτομο, θίγοντας το φτωχό του λεξιλόγιο. Αν δε, έχει κάνει εκφραστικό λάθος, πιάσε θέση να μη χάσεις τη διάλεξη...

ΖΥΓΟΣ: Θα γυρίσει την πλάτη και θα φύγει, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να μην χάσει την ψυχραιμία του και τσακωθεί ή πει κάτι πολύ άσχημο. Εντούτοις, θα νιώθει άσχημα και θα τον πειράξει ό,τι ακούσει γιατί θα το θεωρήσει άσχημο ή άδικο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αντίδρασή του, δεν είναι άμεση και γι' αυτό θα ρίξει ένα άγριο βλέμμα και θα απομακρυνθεί. Αν όμως χτυπήσεις νεύρο, ετοιμάσου να δεις τον Διάολο μπροστά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχικά, θα γελάσει στη μούρη του άλλου, θα δείξει ότι πραγματικά δεν του ίδρωσε το αφτί. Αν το άλλο άτομο όμως συνεχίσει να τον προσβάλλει, τότε θα τον «στολίσει» σαν Επιτάφιο με τα πιο υβριστικά λόγια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τρίχα δε θα του κουνηθεί. Με φαινομενική ψυχραιμία (τα μηνίγγια του χτυπάνε σαν τύμπανα αλλά δεν το δείχνει), θα σηκώσει το φρύδι υποτιμητικά, θα κοιτάξει το άλλο άτομο και θα του πει το πιο σαρκαστικό σχόλιο που έχει ακούσει άνθρωπος ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανάλογα το σχόλιο! Αν του πει κάποιος «άντε ρε ψώνιο» ή «τρελό» σκασίλα του μεγάλη. Έχει επίγνωση της διαφορετικότητάς του. Αν όμως του θίξει κάτι που θεωρεί πολύ σημαντικό, τότε σίγουρα η ανταπάντηση θα είναι σκληρή και πολύ καυστική!

ΙΧΘΥΕΣ: Κατ' αρχάς θα συγκλονιστεί! Δεύτερον θα το παίξει πολύ πιο θιγμένος απ' ό,τι πραγματικά νιώθει. Μετά θα πει ένα «πολύ λυπάμαι για το χαρακτήρα σου» αλλά κάποια στιγμή που κανείς δε θα τον υποψιαστεί, θα ανταποδώσει, διαδίδοντας έμμεσα «τέρατα» για το συγκεκριμένο άτομο!

Διάβασε επίσης:

Άντρας Σκορπιός: Ένα περίπλοκο και γοητευτικό αρσενικό!

8 memes που μόνο οι Σκορπιοί θα καταλάβουν!

Τα 4 λάθη που κάνει ο Σκορπιός

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved