5 λόγοι για τους οποίους ο Υδροχόος είναι το καλύτερο ζώδιο

Και ΝΑΙ, αυτό θα γράφουμε ΚΑΘΕ μήνα για ΚΑΘΕ ζώδιο!!!

5 λόγοι για τους οποίους ο Υδροχόος είναι το καλύτερο ζώδιο


Πάμε λοιπόν να σου εξηγήσουμε απλά γιατί ο Υδροχόος υπερτερεί σε σχέση με τα άλλα ζώδια!

1. Γιατί στα παπάκια του κι αν είναι κι αν δεν είναι. Και μόνο που δεν του καίγεται καρφί να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, είναι τζάμι ο τύπος!

2. Είναι ο τύπος ανθρώπου που θα κάνει το καλό και θα το ρίξει στο γιαλό. Μήτε θα μετρήσει, μήτε θα κρατήσει λογαριασμό, μήτε θα ζητήσει ανταπόδοση. Κι ο Ιχθύς το έχει αυτό το χαρακτηριστικό, κι όπως και να το κάνουμε, είναι προς τιμήν τους!

3. Επειδή ότι και να του σερβίρει η ζωή, θα το παλέψει ή θα το απολαύσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ευτυχίσει ή δυστυχήσει εξαιτίας του. Προχωράει, ρέει, πίσω δεν κοιτά.

4. Δεν ντρέπεται για αυτό που είναι, αισθάνεται άνετα στο πετσί του. Δεν νιώθει ότι πρέπει να ικανοποιήσει κανενός τις προσδοκίες, δεν τον ενδιαφέρει καν εάν σε απογοητεύει. Επομένως, και άνετος είναι και ακομπλεξάριστος!

5. Τέλος, μπορείς να του προσάψεις πολλά, αλλά όχι τούτο: δεν είναι υποκριτής. Δεν θα σε πληγώσει με ένα όμορφο ψέμα, δεν θα σε πλανέψει με αβρότητες. Ο Υδροχόος είναι αυτό που δείχνει: ο τύπος που νοιάζεται για όλους μα για κανενός ξεχωριστά, τη γνώμη…

Διάβασε επίσης:

Να ποιο είναι το λάθος που κάνει το ζώδιό σου

Αιγόκερως VS Υδροχόου: Διαφορές αλλά και... ομοιότητες!

Αυτή είναι η αλήθεια για το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved