Ζώδια σήμερα 27/2: Έφτασε η στιγμή να δράσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 27/2: Έφτασε η στιγμή να δράσεις

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Με τον Ήλιο στους Ιχθύς να κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, οι μηχανές μας θα αρχίσουν να δουλεύουν στο φουλ, οι ρυθμοί θα γίνουν πιο εντατικοί, η σεξουαλικότητα και η ενέργειά μας θα είναι σε υψηλά επίπεδα κι εμείς πιο ασυγκράτητοι και έτοιμοι να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, να δράσουμε άμεσα ή να διεκδικήσουμε περισσότερα! Η βιασύνη να τελειώνουμε με πράγματα και καταστάσεις, η παρόρμηση, το αγωνιστικό πνεύμα, αλλά και ο καλός εννοούμενος εγωισμός είναι στοιχεία που θα μας βγουν αβίαστα, οπότε το πιο πιθανό είναι να ξεκολλήσουμε γρήγορα από ό,τι μας κρατάει πίσω και να ξεπεράσουμε πιθανά εμπόδια που δε μας αφήνουν να προχωρήσουμε.

5 ζώδια που μπορούν να φέρουν την καταστροφή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι δεν πρέπει να κολλάτε πουθενά! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια κίνηση-ματ, να βγείτε μπροστά και να αποκτήσετε αυτά που θέλετε περισσότερο. Μην σπαταλάτε άλλο χρόνο!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Λέοντες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι μην παίρνετε πολύ φόρα γιατί μπορεί να σας κοπεί... απότομα και να φάτε τα μούτρα σας ή τα μουστάκια σας με έναν ανώτερό σας στη δουλειά, συναδέλφους ή δικά σας πρόσωπα.

Κριοί και Ζυγοί, έχετε τέτοια δυναμική, (εκτός από έντονη σεξουαλικότητα) που σας παίρνει να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω. Απλώστε το χεράκι σας και αρπάξτε το, πριν σας προλάβει άλλος.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved