Ζώδια Σήμερα 7/11: Αν δεν έχεις πάθος, δεν έχεις κίνητρο για να δράσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 7/11: Αν δεν έχεις πάθος, δεν έχεις κίνητρο για να δράσεις

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, πόθοι και θέλω που παρέμεναν κλεισμένα μέσα μας, τώρα θα αναδυθούν στην επιφάνεια, ζητώντας μας επιτακτικά ικανοποίηση, καθώς αντιλαμβανόμαστε πλέον πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε πιστοί στις επιθυμίες μας και να τις πραγματοποιήσουμε. Αισθανόμαστε σιγουριά και είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε έναν κύκλο και να ανοίξουμε έναν άλλο που θα μας φέρει πιο κοντά τόσο στους προσωπικούς, όσο και στους οικονομικούς μας στόχους, αν, μάλιστα, είναι στρατηγικά μελετημένο το σχέδιό μας, εύκολα θα κατακτηθεί. Εδώ, τα ημίμετρα, οι αμφιβολίες και οι δισταγμοί δεν έχουν θέση, αλλά η ισχυρή θέληση και η αποφασιστικότητα. Κι εννοείται ότι σε τέτοιο «σκορπίστικο» κλίμα οι μοιραίοι έρωτες, τα βαθιά συναισθήματα, οι έντονες συγκινήσεις και οι απόλυτες καταστάσεις έχουν την τιμητική τους, γι’ αυτό, αν κάποιοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να τα ζήσουν στο πετσί τους, ας μην μπουν στον κόπο να μετέχουν!

8 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρόκειται σύντομα να συναντήσεις το «άλλο σου μισό»

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας, δώστε ένταση και πάθος, ανακαλύψτε καινούργια κίνητρα και εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία. Ο σκοπός της ζωής είναι μια ζωή με σκοπό, βρείτε τον δικό σας και αφοσιωθείτε σε αυτόν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σας κατακλύζουν σφοδρές επιθυμίες, ενώ προκλήσεις και πειρασμοί σας παρασύρουν σε άγνωστα μονοπάτια. Μπείτε στο χορό, με δική σας ευθύνη και μόνο αν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τα συγκεκριμένα βήματα!

#AstroQuote of the Day:https://www.instagram.com/p/bo9ol1mhsg3/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loadingΔιάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved