Έτσι θα γίνεις ο «γκουρού των Ταρώ»! Απλά ακολούθησε αυτά τα 7 βήματα

Αυτά τα μυστικά θα σε βοηθήσουν να ρίχνεις τις κάρτες Ταρώ με ακρίβεια και να δίνεις σωστές ερμηνείες κάθε φορά!

Έτσι θα γίνεις ο «γκουρού των Ταρώ»! Απλά ακολούθησε αυτά τα 7 βήματα

Αν θέλεις να μάθεις να ρίχνεις τις κάρτες Ταρώ και να παίρνεις σαφείς απαντήσεις στη στιγμή, για εσένα αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακολούθησε τα παρακάτω μυστικά που θα σε μετατρέψουν σε… guru των Ταρώ!

  1. Βρες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι

Πριν ξεκινήσεις, βρες το κατάλληλο βιβλίο που θα σου εξηγεί βήμα προς βήμα όλη τη διαδικασία. Εμείς, σου προτείνουμε το σετ: Ταμπλό, μοναδικές Κάρτες στα Ελληνικά και το επεξηγηματικό Βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου με συνολικό κόστος 7€ που περιέχει αναλυτικά, ό,τι χρειάζεσαι!

  1. Πίστεψε στις δυνατότητές σου

Ξέρουμε πως θέλεις να μάθεις να ρίχνεις τα Ταρώ όμως η διαδικασία αυτή θέλει χρόνο και πάνω από όλα εξάσκηση.

  1. Αφιέρωσε χρόνο στις Κάρτες σου

Κράτησέ τες στα χέρια σου, αφιέρωσε χρόνο για να κοιτάξεις τις λεπτομέρειες κάθε κάρτας και όταν δεν τις χρησιμοποιείς, φύλαξέ τες σε ένα σημείο όμορφο που να το ξέρεις μόνο εσύ. Καλό θα ήταν να μην δανείζεις τις κάρτες σου ώστε να μην «κουβαλούν» την ενέργεια άλλων.

Απόκτησε σήμερα το Βιβλίο «Ταρώ για όλους» με τις μοναδικές Κάρτες Ταρώ στα ελλήνικα και το ταμπλό ριξίματος, ΜΟΝΟ ΜΕ 7€!

  1. Χαλάρωσε

Εάν η ενέργειά σου είναι αρνητική, έχεις πολύ άγχος και φοβάσαι, τότε οι Κάρτες Ταρώ θα σου δώσουν λάθος απαντήσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, με ασκήσεις αναπνοής ή με ήρεμη μουσική.

  1. Εσύ ξέρεις καλύτερα την ερμηνεία των Καρτών

Μπορεί να μάθεις την ερμηνεία των Καρτών λέξη προς λέξη, όμως είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να ορίσεις τη δική σου ερμηνεία σε κάθε κάρτα.

  1. Πριν ρίξεις τις κάρτες σε κάποιον άλλο, ξεκίνα με εσένα

Ίσως έχεις ακούσει πως δεν είναι σωστό να ρίχνεις τις κάρτες για εσένα αλλά αυτό είναι ένας μύθος. Πώς θα μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις αν δεν έχεις αφιερώσει χρόνο στα δικά σου ερωτήματα; Θα καταλάβεις πως είσαι έτοιμος/η όταν θα θυμάσαι απ’ έξω τις ερμηνείες των Καρτών.

  1. Δώσε προσοχή στο πρόσωπο που ζητά απαντήσεις

Εάν ρίχνεις τις κάρτες ταρώ για κάποιον άλλο, προσπάθησε να κατανοήσεις πλήρως τα ζητήματα που τον απασχολούν, έτσι ώστε να δίνεις τις κατάλληλες ερμηνείες, όπως βγαίνουν στις κάρτες αλλά κυρίως, όπως τις αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή.

Διάβασε επίσης:

Η ερμηνεία των συμβόλων στις κάρτες Ταρώ

Τα Ταρώ έχουν τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Είναι σχέση μιας νύχτας ή μήπως... μιας ολόκληρης ζωής;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved