Διάλεξε μία από τις 3 κάρτες της φωτογραφίας και δες τι κρύβει για τα ερωτικά σου

Επίλεξε αυτήν που σε κεντρίζει πιο πολύ!

Διάλεξε μία από τις 3 κάρτες της φωτογραφίας και δες τι κρύβει για τα ερωτικά σου

Ποια από τις κάρτες της κεντρικής φωτογραφίας κέντρισε την προσοχή σου; Τώρα που έχεις σε ποια κάρτα των Ταρώ, αντιστοιχεί, διάβασε τι αποκαλύπτει για τα ερωτικά σου.

Αν επέλεξες...

Την Κάρτα 1

H ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΩΝ

QueenWands

Οι λέξεις-κλειδιά αυτής της κάρτας της Μικρής Αρκάνα είναι «ευτυχία», «πάθος» και «ενδιαφέρον». Ο ηλίανθος που υπάρχει δίπλα στη Βασίλισσα των Μπαστουνιών (ή Ράβδων) δείχνει «τη δυνατότητα να συναντήσεις τον άντρα ή την γυναίκα των ονείρων σου».

Γενικά: Θα υπάρξει εξέλιξη στα ερωτικά σου, εάν εξακολουθείς να δείχνεις το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που θέλεις!

Αν είσαι σε σχέση: Θα πρέπει να δείξεις στο ταίρι σου πόσο σε ενδιαφέρει, σαν να φροντίζεις ένα λουλούδι. Αν του δώσεις περισσότερη προσοχή, θα δημιουργηθεί μια αληθινή, βαθιά σχέση. Προσπάθησε να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, να συζητάτε τα προβλήματά σας. Επίσης, κάντε κάτι καινούργιο πχ ταξιδέψτε σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει, έτσι ώστε να βασίζεστε ο ένας στον άλλο.

Εάν είσαι μόνος/η: Με θάρρος να ανοίξεις την καρδιά σε αυτόν ή αυτήν που αγαπάς. Η πιθανότητες να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με αυτόν/η που θέλεις είναι μεγάλες, πρόσεξε όμως, γιατί μπορεί να γίνεις κτητικός/η.

Την Κάρτα 2

TO ΑΡΜΑ

arma

Το άρμα είναι η 7η κάρτα Ταρώ της Μεγάλης Αρκάνα και συμβολίζει «το πεπρωμένο». Λέξεις- κλειδιά είναι η «ενέργεια» και «απόκτηση».

Γενικά: Μια παθιασμένη αγάπη γεννιέται.

Εάν είσαι σε σχέση: Ο έρωτας κυριαρχεί. Αγαπάτε ο ένας τον άλλον βαθιά, πρέπει να προσέχεις, όμως, να μη χάσεις κομμάτια του εαυτού σου. Ωστόσο, προσέξτε να μην χάσετε τον εαυτό σας στην αγάπη.

Εάν είσαι μόνος/η: θα συναντήσεις κάποιον/α σύντομα που θα είναι μοιραίο πρόσωπο στη ζωή σου. Αν έχεις ήδη έναν άνθρωπο στην καρδιά σου, αλλά σου είναι δύσκολο να εκφράσεις τα αληθινά σου συναισθήματα, μη φοβάσαι! Πρέπει να πεις το πώς νιώθεις γιατί θα υπάρχει ανταπόκριση!

Την Κάρτα 3

O ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

kingswords

Η κάρτα αυτή δείχνει έναν πεισματάρη, αποφασιστικό και υπομονετικό άνθρωπο και συμβολίζει την εξουσία, τη δύναμη και την υπομονή.

Γενικά: Θα αναλάβεις τα ηνία της σχέσης, νυν ή μέλλουσας!

Αν είσαι σε σχέση: Θα πάρεις αρκετές πρωτοβουλίες κι όλα θα πάνε όπως τα περιμένεις. ΑΛΛΑ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, ώστε να μη γίνεις αυταρχικός/η. Όπως γνωρίζεις, η επικοινωνία και οι σωστές ισορροπίες είναι σημαντικές σε μια σχέση.

Εάν είσαι ελεύθερος/η, αλλά είσαι ερωτευμένος/η με κάποιο πρόσωπο, σύντομα θα κερδίσεις την καρδιά του! Εάν αισθάνεσαι ότι αυτός /η είναι το άλλο σου μισό, κάνε ό, τι μπορείς για σε ερωτευτεί. Από την άλλη πλευρά, εάν έχεις προσπαθήσει και αποφασίσεις να παραιτηθείς, θα τον/ην ξεχάσεις εύκολα. Οπότε, το οτιδήποτε εξαρτάται αποκλειστικά από την κατάσταση που θα βρεθείς!

Απόκτησε τώρα το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου «Ταρό για όλους» που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Πηγή: gostica.com

Διάβασε επίσης:

Ταρό και Μικρή Αρκάνα Α΄ Μέρος

Ταρό και Μικρή Αρκάνα B΄ Μέρος

Ρίξε τα Ταρώ δωρεάν εδώ και πάρε την απάντηση που ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved