Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει το δικό σου μονοπάτι στη ζωή

Πρόσθεσε την μέρα, τον μήνα και το έτος που γεννήθηκες, βρες την κάρτα Ταρώ που σου αντιστοιχεί και μάθε το!

Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει το δικό σου μονοπάτι στη ζωή

Είναι γνωστό ότι σε κάθε αριθμό αντιστοιχεί μια κάρτα Ταρώ. Πρόσθεσε και εσύ τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σου, έως ότου καταλήξεις σε μονοψήφιο και διάβασε παρακάτω τι έχουν να πουν τα Ταρώ για το μονοπάτι που έχεις κληθεί να ακολουθήσεις σε αυτήν τη ζωή.

1. Ο Μάγος

Είσαι ένας γεννημένος ηγέτης που διαθέτει αυτοπεποίθηση και πιστεύει ότι τα πάντα σε αυτήν τη ζωή είναι δυνατά αν τα θέλεις πραγματικά. Δεν φοβάσαι το να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις τους στόχους σου, όσο μεγάλοι ή δύσκολοι κι αν είναι.

Όταν εστιάζεις σε κάτι, δεν αλλάζεις με τίποτα την πορεία σου, κάτι που σε κάνει απίστευτα πεισματικό και αποφασιστικό άτομο. Νιώθεις την ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα και αυτό που σε απασχολεί περισσότερο απ’ όλα είναι να μην χάσεις τον έλεγχο που ασκείς στις καταστάσεις.

2. Η Αρχιέρεια

Έχεις μια βαθιά και προσωπική κατανόηση του Σύμπαντος και του τι σημαίνει «μεγάλη εικόνα», ενώ παράλληλα διαθέτεις απίστευτα δυνατή και ακριβή διαίσθηση. Μπορείς να δεις πέρα από το προφανές κι έτσι καταφέρνεις συνήθως να αξιολογείς σωστά την κάθε κατάσταση.

Είσαι άτομο προικισμένο με ενσυναίσθηση και τις περισσότερες φορές καταλαβαίνεις τους ανθρώπους που συναντάς σε αυτήν τη ζωή καλύτερα απ’ ότι καταλαβαίνουν οι ίδιοι τον εαυτό τους. Αυτό τα χάρισμα σου επιτρέπει να κάνεις τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεσαι.

3. Η Αυτοκράτειρα

Είσαι λάτρης των απολαύσεων και πολύ κοινωνικός. Αν και σου αρέσει η σπιτική ζωή, έλκεσαι ιδιαίτερα από διάφορους κοινωνικούς κύκλους και δημόσιες εκδηλώσεις. Είσαι το άτομο που «τρέφεται» με την ενέργεια των άλλων, αν και είναι σημαντικό να δίνεις προσοχή σε ποιο είδος ενέργειας εκτίθεσαι κάθε φορά.

Απολαμβάνεις τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, προτιμώντας να επιδοθείς στην πολυτέλεια παρά να εστιάσεις στο να χτίσεις τις αποταμιεύσεις σου. Αν και μπορεί να φαίνεται υλιστικό, τελικά προτιμάς να ζεις στην παρούσα στιγμή και να απολαμβάνεις όλα όσα έχεις σήμερα, παρά να ανησυχείς για το μέλλον.

4. Ο Αυτοκράτορας

Ζεις τη ζωή σου, σύμφωνα με ένα σύνολο συγκεκριμένων κανόνων και δείχνοντας σεβασμό σε ένα άκαμπτο χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να αποφύγεις την προοπτική να σου συμβούν αλλαγές που σε τρομάζουν. Κατ’ αρχάς, είσαι απίστευτα αξιόπιστος, ωστόσο στερείσαι ευελιξίας και μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολο για σένα το να αποδεχτείς τις ανατροπές που αναπόφευκτα θα συμβούν στη ζωή σου.

Οι άλλοι γνωρίζουν ότι μπορούν πάντα να βασίζονται σε σένα για να φέρεις σε πέρας μια δουλειά, ανεξάρτητα πόσο δύσκολη ή πολύπλοκη είναι και αυτό δημιουργεί ένα σημαντικό επίπεδο εμπιστοσύνης προς το άτομό σου.

5. Ο Ιεροφάντης

Είσαι σοφό άτομο, ανεξάρτητα από την ηλικία σου και φαίνεται ότι πάντα έχεις να πεις το «σωστό», χωρίς να υπολογίζεις την κατάσταση που σε περιμένει. Για αυτόν το λόγο, είσαι αυτός στον οποίο απευθύνονται όλοι για συμβουλές. Αυτό είναι καλό για σένα, γιατί απολαμβάνεις να υποστηρίζεις και να βοηθάς τους άλλους, να μοιράζεσαι τη γνώση και τη σοφία σου σε κάθε ευκαιρία.

Σε κάποιες φάσεις της ζωής σου μπορεί να διαπιστώνεις ότι είσαι επικεντρωμένος στο παρελθόν, καθυστερώντας τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις ή πράγματα που έχεις να κάνεις. Αυτό που πρέπει να μάθεις είναι πώς να ξεπερνάς τα παλιά και να βλέπεις μπροστά.

6. Οι Εραστές

Όπως δηλώνει και το όνομα της κάρτας, είσαι ένα απίστευτα ρομαντικό άτομο, που δίνει μεγάλη σπουδαιότητα στις αισθηματικές σχέσεις ζωής καθώς και στις σχέσεις που αναπτύσσεις με τους άλλους γύρω σου. Είσαι ενθουσιώδης, αισιόδοξος και φέρνεις το φως και την αγάπη στις ζωές των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Διαθέτεις δηλαδή μια θετική ποιότητα που έλκει τους άλλους προς εσένα.

Δυστυχώς, όμως οι προσδοκίες σου μερικές φορές γκρεμίζονται επειδή σκοντάφτουν στα ρομαντικά σου όνειρα, μετατρέποντάς τα σε μη ρεαλιστικά. Θυμήσου ότι δεν ζούμε στα παραμύθια. Εδώ είναι η πραγματική ζωή!

7. Το Άρμα

Ενώ οι άλλοι μπορεί να σε θεωρούν αλαζονικό ή αυταρχικό άτομο, η αλήθεια είναι ότι απλώς δεν μπορείς να ησυχάσεις. Πιστεύεις ακράδαντα ότι είσαι σε διαρκή κίνηση, είτε κοιτώντας προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω, και αυτό τα αναγάγεις σε σκοπό της ζωής σου, ώστε να κάνεις τα πράγματα να κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Αυτή η προσέγγιση και στάση ζωής μπορεί να σε οδηγήσει στο να αναπτύξεις μια οπτική που μοιάζει με τούνελ: δηλαδή να καταφέρνεις κάτι σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου, ενώ παράλληλα χάνεις την «μεγάλη εικόνα». Θυμήσου ότι η ζωή δεν είναι πάντα γραμμική.

8. Δύναμη

Ζεις τη ζωή σου με ένα απίστευτα χαλαρό στυλ, που γοητεύει τους ανθρώπους γύρω σου. Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος τρέχει σαν παλαβός να κυνηγάει τους στόχους του, εσύ κάθεσαι αναπαυτικά και ξεκουράζεσαι αγναντεύοντας τη… θέα!

Πρόσεξε να μην χαλαρώνεις τόσο πολύ ώστε να εφησυχάζεις. Επίσης, μην αφήσεις την ήρεμη προσωπικότητα σου να σε εμποδίσει να μιλήσεις όταν χρειάζεται να ακουστείς. Έχεις δυνατή φωνή, αρκεί να πιστέψεις ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.

9. Ο Ερημίτης

Αν και καταλαβαίνεις το νόημα της ύπαρξης των άλλων ανθρώπων στη ζωή, πιστεύεις επίσης ότι οι άνθρωποι είναι ακατάστατοι, ανοργάνωτοι και περίπλοκοι. Αντιθέτως, ευδοκιμείς και αποδίδεις καλύτερα σε έναν εσωστρεφή, μοναχικό κόσμο, όπου συντηρείς τον εαυτό σου, χτίζοντας το ιδανικό περιβάλλον για σένα.

Αν και υπάρχει μεγάλη δύναμη στην ικανότητα σου να μένεις μόνος, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να γλιστρήσει σε μια κατάσταση πλήρους μοναξιάς. Υπάρχουν επίσης απίστευτα οφέλη στο άνοιγμα προς τους άλλους. Το να στερήσεις από τον εαυτό σου την ικανότητα της αληθινής ανθρώπινης σύνδεσης, σημαίνει ότι θα χάσεις μερικά από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved