Εάν γεννήθηκες αυτές τις ημέρες του μήνα, έχεις την τύχη στο πλευρό σου

Ευνοείσαι σε όλους τους τομείς και σώζεσαι από προβλήματα

Εάν γεννήθηκες αυτές τις ημέρες του μήνα, έχεις την τύχη στο πλευρό σου

Αν γεννήθηκες στις 3, 12, 21 και 30 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο γενέθλιος αριθμός σου είναι το 3 και ο κυβερνήτης του αριθμού αυτού είναι ο Δίας.

Χαρακτηριστικά του Αριθμού 3:

Το 3 στην αριθμολογία είναι ο αριθμός της λάμψης, της αιώνιας νεότητας, της δημιουργικότητας και του ενθουσιασμού. Σκορπάς γύρω σου χαρά και θετική επιρροή. Τα εφόδιά σου είναι η εξωστρέφεια σε συνδυασμό με την εξυπνάδα. Σου αρέσει η πρόοδος, η τεχνολογία και δεν μπορείς στιγμή χωρίς το κινητό σου. Εμπλουτίζεις συνεχώς τις γνώσεις σου και έχετε μεγάλη άνεση στο να μαθαίνεις οτιδήποτε σου τραβά την προσοχή.

Είσαι φιλόδοξος/η, έχεις μεγαλόπνοα σχέδια και θέλεις να κάνεις κάτι ώστε να σε θυμούνται. Εργάζεσαι σκληρά σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου και αν κάτι σε κουράζει, τότε αλλάζεις αντικείμενο. Δεν σου αρέσει να είσαι υπάλληλος, αλλά «αφεντικό του εαυτού σου». Είσαι καλός/η συνομιλητης/α και γίνεσαι καλός/η δάσκαλος/α και συγγραφέας. Επίσης, έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα, πλούσια φαντασία και μπορείς να δουλεύεις πολλά σχέδια συγχρόνως.

Όταν η δημιουργικότητά σου δεν βρίσκει διέξοδο, γίνεσαι χαώδης, κυκλοθυμικός/η και αποδιοργανώνεσαι εύκολα, ή παθαίνεις κατάθλιψη.

Το 3 θεωρείται ο τυχερότερος από όλους τους αριθμούς, και ο πλανήτης που το κυβερνάει είναι ο Δίας. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σου σε όλους τους τομείς και σε σώζει από προβλήματα. Παρ’ όλο που δεν ξεμένεις ποτέ από χρήματα, μετά τα 40 ευνοείσαι περισσότερο.

Έχεις καλή οικογενειακή ζωή, απολαμβάνεις την αγάπη από το σύντροφό σου, ο οποίος αναλαμβάνει τις ευθύνες της οικογένειας και σε στηρίζει οικονομικά, ώστε να μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σε ενδιαφέρει.

Σαν αριθμός 3, είσαι πολύ συναισθηματικός/η και σου αρέσει να ερωτοτροπείς. Μην ξεχνάς ότι το 3 και το τρίγωνο πάνε μαζί. Εντυπωσιάζεις τους πάντες με την ελκυστική σου εμφάνιση, το πνεύμα και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Όπως είναι φυσικό, δεν περνάς ποτέ απαρατήρητος/η και δεν σου λείπουν οι θαυμαστές ή θαυμάστριες. Έλκεις ισχυρά και καταξιωμένα άτομα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν και να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου. Με τα παιδιά σου έχεις θαυμάσιες σχέσεις, τα αγαπάς υπερβολικά και πολλές φορές τα κακομαθαίνεις.

Η υγεία σου είναι καλή και είσαι γεμάτος/η ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα ανήσυχος/η και δεν χαλαρώνεις, γιατί όλο και κάτι σε απασχολεί. Αγαπάς τα ταξίδια, τα σπορ και ό,τι κρατάει ζωντανό το παιδί μέσα σου, δηλαδή ό,τι είναι χαρούμενο και θετικό.

Είναι σημαντικό να προσέξεις:

- Να μη σκορπίζεις την ενέργειά σου

- Να μην έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που σου χαλάνε τη διάθεση

- Να διοχετεύεις κατάλληλα τη δημιουργικότητά σου

- Να αποταμιεύεις για το μέλλον

- Να μην λες σε όλα ναι

Προσπαθήστε να μετριάσεις:

- Τη φιλοδοξία και την υπεραισιοδοξία σου

- Την υπερβολική περηφάνια σου

- Τα πάθη σου

- Την ανυπομονησία σου

- Τις υπερβολικές ευθύνες

Οι δύσκολοι μήνες είναι:

Από 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Από 22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου

Οι ευμενείς μήνες είναι:

Από 19 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου

Από 21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Από 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Καλές ημερομηνίες είναι:

Η 3η, η 12η, η 21η και η 30η κάθε μήνα

Επίσης ευνοϊκές ημέρες είναι ή 6η, ή 9η, η 15η, η 18ή η 24η, και η 27ή

Καλές ημέρες είναι:

Η Πέμπτη, γιατί κυβερνάται από το Δία. Επίσης, η Δευτέρα και η Τετάρτη είναι ευνοϊκές για οικονομικά θέματα.

Καλά χρόνια είναι:

Ο 3ός, 12ος, 21ος, 30ος, χρόνος, καθώς και τα χρόνια που διαιρούνται με το 3.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved