Αυτό είναι το μαγικό δώρο που έλαβες τη μέρα που γεννήθηκες!

Σου αποκαλύπτουμε τη δύναμη του χαρακτήρα σου!

Αυτό είναι το μαγικό δώρο που έλαβες τη μέρα που γεννήθηκες!

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι έλαβες ένα ιδιαίτερο δώρο την ημέρα της γέννησής σου, το οποίο μάλιστα σου παρέχει μια ιδιαιτερότητα, ένα μαγικό χάρισμα που σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή. Και επειδή είναι πιθανό να μην έχεις καν φανταστεί ότι διαθέτεις κάτι το ξεχωριστό, διάβασε παρακάτω τον τρόπο για να το μάθεις.

Γράψε την ημερομηνία γέννησής σου, για παράδειγμα 8 Ιουνίου 1969. Στη συνέχεια πρόσθεσε τους αριθμούς που την αποτελούν, έως ότου καταλήξεις σε μονοψήφιο άθροισμα, δηλαδή σε έναν αριθμό από το 1 έως το 9.

8+6+1+9+6+9 = 12.

12 (1+2)=3. Ο μαγικός σου αριθμός είναι το 3!

Και τώρα μπορείς να μάθεις τι έχει να σου πει η αριθμολογία για την προσωπικότητα σου και την ξεχωριστή δύναμη που σου δόθηκε τη μέρα που γεννήθηκες.

Αριθμός 1 - Γοητεία, Μαγνητισμός

Έχεις ισχυρή θέληση και είσαι ειδήμονας στο να ελέγχεις τους ανθρώπους γύρω σου. Το κρυμμένο ταλέντο σου είναι να πείθεις και να υπνωτίζεις τους άλλους. Μπορείς δηλαδή να κυριαρχείς στο μυαλό του κάθε ατόμου ή/και να καθοδηγείς ομάδες ανθρώπων. Είναι πολύ σημαντικό αυτήν σου τη δύναμη να μην την κρατάς μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους.

Αριθμός 2 - Ενσυναίσθηση

Είσαι πολύ ευαίσθητο και συμπονετικό άτομο. Διαβάζεις και καταλαβαίνεις ό,τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων και έχεις την ευαισθησία να αντιλαμβάνεσαι τα μεγάλα νοήματα της ζωής. Το δώρο σου βρίσκεται στα χέρια σου. Θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις για να ανακουφίσεις τον πόνο των άλλων. Η επαφή με τη φύση κρίνεται απαραίτητη.

Αριθμός 3 - Δύναμη και δημιουργικότητα

Είσαι ένα «όργανο» της μοίρας. Γεννήθηκες κάτω από ένα τυχερό αριθμό και η επιτυχία θα σε ακολουθεί σε όλη τη ζωή σου. Έχεις απέραντη δύναμη και είσαι μια δεξαμενή ενέργειας ικανή να πετύχει οποιονδήποτε στόχο..Ο παλιός κανόνας «Να προσέχεις τι εύχεσαι» ισχύει για εσένα, αφού οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου συχνά γίνονται πραγματικότητα.

Αριθμός 4 - Απλότητα, φυσικότητα

Είσαι πολύ μετρημένος/η και λογικός/η. Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να σε επηρεάσει αρνητικά είτε με την σκέψη του είτε με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί έχεις μια ισχυρή ενεργειακή ασπίδα που σε προστατεύει. Έχεις άμεση σύνδεση με τα στοιχεία της φύσης και ξέρεις ποιο από αυτά χρειάζεσαι για να επιλέξεις τον σωστό δρόμο. Μπορεί να είναι φωτιά, γη, αέρας ή νερό κάθε φορά, ανάλογα με τις περιστάσεις.

Αριθμός 5 - Πνευματικότητα

Έχεις την ικανότητα να κατανοείς το σύνολο των δυνάμεων και των νοημάτων που υπάρχουν στη ζωή κάποιου και μπορείς να προβλέπεις το μέλλον με εξαιρετική ακρίβεια. Επίσης, διαθέτεις ένα μοναδικό ταλέντο στο να αποκομίζεις οφέλη, ζώντας μέσα σε έναν κόσμο που δεν είναι πάντα ορατός ή ερμηνεύσιμος. Να λαμβάνεις πάντα υπόψη τα προαισθήματά σου, επειδή στην πλειοψηφία τους αληθεύουν.

Αριθμός 6 - Εσωτερική δύναμη

Είσαι βαθιά συναισθηματικός/η, αλλά τα συναισθήματά σου είναι και το πιο ισχυρό όπλο σου. Έχεις μια ευκολία να αντιλαμβάνεσαι το τι αισθάνονται οι άλλοι ή/και να διαβάζεις τις σκέψεις τους. Συνήθως προλαβαίνεις τις καταστάσεις και τις αντιμετωπίζεις με αποφασιστικότητα. Είσαι ηγέτης στις σχέσεις και παράδειγμα για όσους μένουν δίπλα σου.

Αριθμός 7 - Διαίσθηση

Είσαι ένα άτομο ιδιαίτερα πνευματικό. Διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση, ικανότητα να αναγνωρίζεις τις καταστάσεις και μεγάλη ενέργεια. Το δώρο, που σου δόθηκε σε αυτή την ζωή, είναι να βλέπεις προφητικά όνειρα. Αν τα ερμηνεύσεις σωστά, μπορείς να αποφύγεις πολλές δύσκολες καταστάσεις και να λύνεις τα προβλήματα σου πολύ πιο εύκολα.

Αριθμός 8 - Προσανατολισμός και αίσθηση σκοπού

Είσαι εξαιρετικά προσεκτικός/η. Διαθέτεις μια ασυνήθιστη ικανότητα προσανατολισμού και πάντα θα διαλέξεις το καλύτερο μονοπάτι, για να πας στον προορισμό σου. Δεν σου αρέσει να ψεύδεσαι και θα προσπαθήσεις να εκθέσεις τους απατεώνες ή τους ψεύτες. Για αυτόν το λόγο, η μοίρα σε έχει προικίσει με το ταλέντο να διακρίνεις τα ψέματα από την αλήθεια.

Αριθμός 9 - Θρησκευτικότητα

Είσαι μια δημιουργική προσωπικότητα και διαθέτεις σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω για τους άλλους αριθμούς. Είσαι εξαιρετικά σπάνιο άτομο και σχετίζεσαι επίσης με σπάνιους ανθρώπους. Μπορεί να διαθέτεις καλλιτεχνικές δεξιότητες και συχνά βλέπεις πράγματα που άλλοι δεν μπορούν. Το χάρισμά σου είναι ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον θανόντα και, έστω υποσυνείδητα, να λαμβάνεις πληροφορίες από τον άλλο κόσμο.

Διάβασε επίσης:

Η μέρα που γεννήθηκες δείχνει πώς λειτουργείς στον έρωτα!

Ο μήνας γέννησής σου αποκαλύπτει τι είδους γυναίκα είσαι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved