Η μέρα που γεννήθηκες δείχνει πώς λειτουργείς στον έρωτα!

Η τέχνη των αριθμών προβλέπει την πορεία της αισθηματικής ζωής σου

Η μέρα που γεννήθηκες δείχνει πώς λειτουργείς στον έρωτα!

Η ημερομηνία γέννησής μας λέει πολλά για το ποιοι είμαστε και επηρεάζει άμεσα την αισθηματική μας ζωή. Η πρακτική της αριθμολογίας μπορεί να αποκαλύψει σκοτεινά μυστικά και κρυμμένες επιθυμίες που είναι τελικά πολύ καθοριστικές για κάθε άτομο.

Παρακάτω θα διαβάσεις με ποιον τρόπο επηρεάζει την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή η μέρα του μήνα που γεννήθηκες, σύμφωνα με την αριθμολογία.

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η και 28η ημέρα του μήνα

Αν γεννήθηκες σε μία από τις παραπάνω ημερομηνίες, τα θέματα του έρωτα έχουν τεράστια σημασία για σένα. Είσαι αρκετά εγωκεντρικό άτομο και δείχνεις προθυμία στο να πειραματιστείς. Μπορεί να βαρεθείς πολύ εύκολα έναν ερωτικό σύντροφο και χρειάζεσαι μεγάλη δόση ενθουσιασμού για να αναζωογονηθείς.

Στην ενήλικη ζωή σου θα κάνεις πολλές σχέσεις και μάλλον θα δυσκολευτείς πολύ στο να κατασταλάξεις στη μονογαμία. Διαθέτεις σεξουαλικό δυναμισμό και ζεις τη ζωή σου με ένταση, για αυτό συχνά πλημμυρίζεις από έντονα συναισθήματα και αισθησιακή έλξη για τους/τις συντρόφους σου.

Επειδή ο συνδυασμός ομορφιάς και μυαλού δεν είναι καθόλου εύκολος, θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να πετύχεις την συνύπαρξη σεξουαλικής χημείας και εγκεφαλικότητας στον/στην υποψήφια σύντροφό σου.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η και 29η ημέρα του μήνα

Σύμφωνα με την αριθμολογία, αν γεννήθηκες τις παραπάνω ημερομηνίες, έχεις την ικανότητα να προσαρμόζεσαι εύκολα και να προσφέρεις συναισθηματική ασφάλεια στους συντρόφους σου. Ο πλανήτης σου είναι η Σελήνη η οποία επηρεάζει το συναισθηματικό σου ταμπεραμέντο και την καλοπροαίρετη φύση σου. Ψυχολογικά είσαι ένα άτομο που επαγρυπνά για τα πάντα και απολαμβάνεις ιδιαίτερα την ιδιωτική ζωή.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η και 30η ημέρα του μήνα

Είσαι άνθρωπος διασκεδαστικός και ενεργητικός. Ερωτεύεσαι αρκετά συχνά και είναι για σένα δύο πράγματα είναι σημαντικά, προκειμένου να νιώθεις ευχαριστημένος/η. Το να σου αφήνουν «χώρο» στις σχέσεις σου, αλλά και να έχεις συχνές ερωτικές επαφές. Εάν νιώσεις ότι περιορίζεσαι, μπορεί να γίνεις εξαιρετικά δυστυχισμένος και ανήσυχος.

Η ελευθερία να απλώσεις τα φτερά σου και το καθημερινό σεξ είναι αναγκαία για σένα. Είναι τα δύο πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο/η και αναζωογονούν το μυαλό σου. Σου αρέσουν οι εναλλαγές τόσο στη ζωή όσο και στο σεξ, κάτι που ικανοποιεί τους συντρόφους σου, ενώ παράλληλα έλκεσαι από λαμπερούς τύπους ανθρώπων. Η μονοτονία είναι αυτή που μπορεί να υπονομεύσει τον γάμο σου, για αυτό συνήθως αναζητάς άλλες καταστάσεις, πιο γοητευτικές και πολλά υποσχόμενες!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η και 31η ημέρα του μήνα

Είσαι άνθρωπος σταθερός και αξιόπιστος και δίνεις έμφαση τόσο στο συναίσθημα όσο και στην απογοήτευση που γεννιέται συχνά από τα συναισθήματα. Κάθε σχέση που κάνεις στη ζωή σου, είναι πιθανό να λιμνάζει και να αναδεικνύει την αντιφατική φύση σου. Συχνά, λύνεις προβλήματα και μπορείς να αντιμετωπίζεις με ευκολία τις δύσκολες καταστάσεις.

Είσαι πιστός εραστής ή ερωμένη και έχεις μια άνετη και ψύχραιμη συμπεριφορά προς τα έξω. Τα όπλα που έχεις στην φαρέτρα σου, προκειμένου να κρατήσεις τους συντρόφους σου, είναι ο ρομαντισμός και το σεξ.

Ο έρωτας είναι μια σοβαρή υπόθεση στη ζωή σου και αφοσιώνεσαι απόλυτα στις σχέσεις σου. Όταν είσαι χαρούμενος/η και νιώθεις γεμάτος/η, είσαι καλά. Όμως, η οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να φουντώσει τη φλόγα της δυσαρέσκειας και να καταλήξει σε συγκλονιστικά αποτελέσματα.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η, και 23η ημέρα του μήνα

Αν έχεις γεννηθεί στις παραπάνω ημερομηνίες είσαι άτομο που νιώθεις ισχυρή έλξη για το άλλο φύλο, είσαι ευπροσάρμοστος/η και αρκετά περίεργος/η. Το πνεύμα σου και η αγάπη σου για ευχαρίστηση δεν έχουν όρια.

Αγαπάς την αλλαγή και την ποικιλία του έρωτα και απαιτείς ψυχική διέγερση σε ό,τι κάνεις. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην αναζητάς καθόλου τη δέσμευση στις σχέσεις, ενώ μπορεί να είσαι και εξαιρετικά ασυνεπής μέσα σε μια σχέση.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η, και 24η ημέρα του μήνα

Είσαι άτομο που μισεί την διχόνοια και γενικότερα τις διαφωνίες, για αυτό εργάζεσαι για να διατηρήσεις την ειρήνη ανά πάσα στιγμή. Έχεις ένα αξιοσημείωτο δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και κάνεις ότι μπορείς για να παραμείνεις αφοσιωμένος/η και σταθερός/ή απέναντι στους συντρόφους σου.

Η ισορροπία και η αρμονία είναι ζωτικής σημασίας για σένα. Συχνά προσπαθείς να είσαι «αγνός» μένοντας μακριά από τις σωματικές απολαύσεις. Μια δυνατή επιρροή της Αφροδίτης, ωστόσο, αναδεικνύει το πόσο ελκυστικό άτομο είσαι, και μάλιστα με… ειδικότητα στα θέματα της σεξουαλικής επαφής.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η, και 25η ημέρα του μήνα

Είσαι γενικά απομονωμένο άτομο και δύσκολα κάποιος σε προσεγγίζει ή σε κατανοεί. Έχεις μια έντονη απέχθεια και έλλειψη ενδιαφέροντος για τα υλικά πράγματα, όμως, είσαι εξαιρετικός και ενδιαφέρων ερωτικός σύντροφος.

Σε γεμίζει μια καλή συζήτηση στο κρεβάτι, ανεξαρτήτως του σεξ. Είσαι έντονα διαισθητικό άτομο με πολλά ψυχικά χαρίσματα και αφοσιωμένος/η στο ταίρι σου ανά πάσα στιγμή. Οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί, αλλά τις περισσότερες φορές αυτά που πετυχαίνεις στις σχέσεις σου είναι αρκετά μακριά από εκείνα που είχες καθορίσει ως ιδανικά.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η, και 26η ημέρα του μήνα

Είσαι άτομο που θα αναλάβεις υψηλό βαθμό ευθύνης και θα επιδείξεις γενναιότητα σε όλες τις καταστάσεις. Διαθέτεις πρακτικό πνεύμα, ενώ παρέχεις ασφάλεια και σταθερότητα στους/στις συντρόφους σου.

Σε γενικές γραμμές είσαι μονογαμικός, ενώ συχνά κολυμπάς ενάντια στο ρεύμα, όντας φιλόδοξος/η μέχρι το μεδούλι. Αν και δεν ασχολείσαι με μεγάλους στόχους, χρειάζεσαι ισχυρή και συναισθηματική σύνδεση με το ταίρι σου. Έχεις μεγάλη δύναμη και επιθετικότητα εκ φύσεως και, αν ο/η σύντροφός σου δεν διαθέτει ορμή και φιλοδοξία, απογοητεύεσαι και νιώθεις πικρία.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η, και 27η ημέρα του μήνα

Είσαι άτομο που βιώνει βαθιά τις καταστάσεις τις ζωής και θέλεις να είσαι χρήσιμος/η. Έχεις φιλική προσέγγιση στους γύρω σου, οι οποίοι πολλές φορές σε εκλαμβάνουν ως δεδομένο/η. Συχνά, δείχνεις την αγάπη σου με το να βοηθάς τους/τις συντρόφους σου, αναλαμβάνοντας εσύ τον ηγετικό ρόλο. Αν όμως προκύψει ένα πρόβλημα που το θεωρείς σοβαρό, τα συναισθήματά σου είναι εκρηκτικά και το αποτέλεσμα μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο.

Έχεις ένα ζωντανό και εξωστρεφές ταμπεραμέντο που είναι πολύ ελκυστικό και εκπέμπεις έναν μαγνητισμό που προσελκύει τους ανθρώπους. Διψάς για αγάπη και στοργή, όμως συχνά συγχέεις την αληθινή στοργή με το σεξ. Στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως έχεις «διαβάσει» λάθος τους συντρόφους σου και εξακολουθείς να αναζητάς την απόλυτη αδελφή ψυχή!

Διάβασε επίσης:

Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον ιδανικό σου σύντροφο και πώς να τον αποκτήσεις!

Ο μήνας γέννησής σου αποκαλύπτει τι είδους γυναίκα είσαι!

Ο μήνας που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα το ιδανικό σου ταίρι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved