Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/8;

Οι μέρες έρχονται και φεύγουν κι αν τα δώρα που φέρνουν δεν τα χαρείς, τα παίρνουν μαζί τους κατά την αποχώρησή τους!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/8;
STEFANIA 300

Σελήνη στους Ιχθύες

Καλοκαίρι, Θεού χαρά!

Οι μέρες έρχονται και φεύγουν κι αν τα δώρα που φέρνουν δεν τα χαρείς, τα παίρνουν μαζί τους κατά την αποχώρησή τους! Έτσι, σήμερα, που συνοδοιπόροι της ημέρας είναι η εσωτερική γαλήνη και η χαρά, κάνε ένα διάλειμμα, φύγε από όλους και από όλα. Έλα σε επαφή με τη φύση, αισθάνσου τον ήχο, το θαύμα, την ομορφιά της θάλασσας, άκου τη φωνή μέσα σου και συνάντησε τον αλαργινό εαυτό σου. Χαρές, ανέμελες στιγμές, βουβές ματιές, μελωδίες, ρομαντικές αγκαλιές θα πλημμυρίσουν τη μέρα και αν τις αποδεχτείς, θα γεμίσουν τη ψυχή σου με φως.

Ο Ερμής στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό

Σκέψη σ'... έξαψη!

Ιδέες για ανοίγματα και αλλαγές σε σχέση με τον ελεύθερο χρόνο σου, τον ερωτικό τομέα ή άλλη πτυχή της ζωής σου που έχεις σκεφτεί αλλά είχες αφήσει στην άκρη, αυτές τις μέρες επανέρχονται και σε ξεσηκώνουν πάλι. Ο νους σου ταξιδεύει ξανά στα ελκυστικά άγνωστα νερά τους, όμως το ταξίδι, αν και αποφασιστικό, θα είναι δοκιμαστικό. Και αυτό γιατί μπορεί η σκέψη να φλέγεται αλλά για να δώσει ώθηση για το τολμηρό και καθοριστικό βήμα της αλλαγής, χρειάζεται ο Ουρανός να γυρίσει σε ορθή φορά (26/12). Αποκαλύψεις, προσχέδια αλλαγών, ξαφνικές επαφές με φίλους που είχες χαθεί αλλά και απρόσμενες συναντήσεις απ' όπου θα ακούσεις και πάλι το «σ' αγαπώ».

Ο Κρόνος στον Σκορπιό ορθόδρομος

Το τέλος μια εποχής και η αρχή ενός νέου κύκλου!

Με τον Κρόνο ανάδρομο από τις 15/6 ως τις 2/8 είχες την ευκαιρία να ξαναδείς οικονομικά θέματα αλλά και να σκεφτείς προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι της ψυχής σου σχετικά με αποκατάσταση σχέσεων. Πλέον το σύμπαν κρίνει ότι είσαι έτοιμος για τελικές αποφάσεις, για να κλείσεις μια για πάντα κεφάλαια που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά θέματα, να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε πλήγωσε και κρατώντας τα διδάγματα από τις δυσκολίες και τις απώλειες να γίνεις ένας πιο δυνατός και ανθεκτικός άνθρωπος. Και όλα αυτά θα γίνουν μεταξύ 2/8 και 18/9 ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο.

Ευνοείσαι ιδιαίτερα για οικονομικές και συναισθηματικές διευθετήσεις, αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός, Παρθένος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια μοναδικά υπέροχη Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved