Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/8;

Με την ενθουσιώδη και ζωηρή Σελήνη στον Κριό γλέντια, πανηγύρια και εορταστικές εκδηλώσεις θα δώσουν ζωή σε κάθε σπιτικό, στις πλατείες αλλά και στο συναίσθημα κάθε ανθρώπου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/8;

~Σελήνη στον Κριό & στον Ταύρο~

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!

Της Παναγίας ή αλλιώς το Πάσχα του καλοκαιριού! Με την ενθουσιώδη, θορυβώδη και ζωηρή Σελήνη στον Κριό γλέντια, πανηγύρια και εορταστικές εκδηλώσεις θα δώσουν ζωή σε κάθε σπιτικό, στις πλατείες αλλά και στο συναίσθημα κάθε ανθρώπου! Το απόγευμα η χαρά συνεχίζεται σε πιο ήρεμους ρυθμούς με τη φιλήδονη Σελήνη στον Ταύρο από τις 18:57 να κρατά την όρεξη ανοιχτή για φαγητό, κρασί, απολαύσεις και να σε ταξιδεύει στα πιο όμορφα δειλινά με τη μουσική της αγάπης, του έρωτα και της τέχνης.


~Άρης εξάγωνο με Πλούτωνα~

Όταν η αποτυχία «γυρίζει» σε επιτυχία! Υπάρχει κάτι που, αν και έχεις «φάει τα μούτρα» σου αρκετές φορές, συνεχίζεις να το «πολεμάς» και να το θέλεις με τρέλα; Τέλεια! Γιατί όλες οι προηγούμενές σου προσπάθειες σε προετοίμαζαν για να αποκτήσεις απόλυτη αυτοπεποίθηση σχετικά με αυτό, να είσαι ικανός να αντιμετωπίζεις κάθε αναποδιά και σήμερα, έχοντας βαθιά γνώση και κάνοντας το αποφασιστικό βήμα, να μπορείς επιτέλους να ξεκλειδώσεις την πόρτα της επιτυχίας!

~Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 15/8 ως τις 2/9~

STEFANIA 300

Είσαι έτοιμος για τον Σεπτέμβρη; Με τον Ερμή από σήμερα στο γήινο και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου η σκέψη θα αρχίσει σιγά- σιγά να φεύγει από τη διασκέδαση και τον έρωτα και να κάνει στροφή προς θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, την καθημερινότητα, τα ραντεβού με γιατρούς και πάσης φύσεως διαδικαστικά θέματα που χρειάζεται να διευθετηθούν ώστε να είσαι έτοιμος πριν μπει ο Σεπτέμβρης που η δουλειά και τα σχολεία ξεκινούν και η καθημερινή ζωή βρίσκει τους συνήθεις της ρυθμούς. Κανόνισε, προγραμμάτισε, οργάνωσε, πράξε, «τρέξε» ό,τι χρειάζεται και θα επιστρέψεις χωρίς νεύρα και άγχος στους κανονικούς σου ρυθμούς.
Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα αν είσαι είτε Σκορπιός, Αιγόκερως, Παρθένος, Ιχθύς γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β είτε Κριός, Τοξότης, Λέων των τελευταίων ημερών ή Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως των πρώτων ημερών.
Το astrology.gr εύχεται ένα υπέροχο και απολαυστικό Δεκαπενταύγουστο και όλα τα καλά σε κάθε σπίτι και καρδιά που γιορτάζει τη Μαρία του, τον Παναγιώτη του ή τη Δέσποινά του!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved