Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/8;

Με το εξάγωνο μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα, η μέρα είναι ιδανική για να διεισδύσεις στο μυστικό κόσμο του σύμπαντος, της δύναμης, της ψυχής, της αναδημιουργίας και φυσικά του πάθους και του έρωτα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/8;

~Σελήνη στον Κριό~

Με ενθουσιασμό! Μια ιδέα, μια έμπνευση, μια πρόταση αρκεί σήμερα για να αρχίσουν τα πράγματα να κινούνται και να υπάρχει ροή και δράση. Κάνε «γυμναστική» σε οτιδήποτε, όχι μόνο σε ό,τι μπορεί να ενδυναμώσει το σώμα σου αλλά και σε ό,τι έχει τη δυνατότητα να δώσει παλμό στη καθημερινότητα, τις σχέσεις και τη ζωή σου!


~Οι όψεις της Σελήνης~

Με τη Σελήνη στην κατοικία του πολεμοχαρή Άρη σε όψη με τον σκοτεινό και υπόγειο Πλούτωνα στις 10:53 το πρωί θα έχει αντιπαραθέσεις, εντάσεις και καταστάσεις όπου θα κυριαρχούν ο θόρυβος και η φασαρία. Το απόγευμα, στις 19:13 η τολμηρή και ζωηρή Σελήνη στον Κριό συναντά τον κοινωνικό και προοδευτικό Ουρανό και φιλικές επαφές, νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα που σχετίζονται με την τεχνολογία ή απαιτούν ευρύτητα σκέψης χωρίς προκαταλήψεις μπορούν να σε... συναρπάσουν!

~Ο Άρης πλησιάζει σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Η λάβα του πάθους! Με το δυναμικό και διεκδικητικό Άρη στο Σκορπιό σε θετική όψη με τον ισχυρό και βαθύ Πλούτωνα η μέρα είναι ιδανική για να διεισδύσεις στο μυστικό κόσμο του σύμπαντος, της δύναμης, της ψυχής, της αναδημιουργίας και φυσικά του πάθους και του έρωτα! Προβλέπονται μυστικές ή ερευνητικές ενέργειες, επαγγελματικές μεταστροφές, οικονομικές επανεκκινήσεις και έντονος ερωτισμός.


Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου και Σκορπιός, Αιγόκερως, Παρθένος, Ιχθύς γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, με τον ενθουσιασμό για οδηγό, το θάρρος για δόρυ και το ψυχικό σθένος για ασπίδα μπορείς να έχεις μια μέρα γεμάτη... ικανοποίηση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved