Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/8;

H Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα γεγονός που μεταφράζεται σε απροσδιόριστη έλξη, καρδιοχτύπια και καταστάσεις που το πάθος δεν έχει τέλος και αρχή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/8;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Είναι θέμα χημείας! Με την υδάτινη και συναισθηματική Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα σε ό,τι κι αν κάνεις τον έλεγχο δεν θα τον έχει η λογική αλλά η διαίσθηση, σημασία δεν θα έχει τι βλέπεις αλλά τι νιώθεις.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί, το εξάγωνο της ρομαντικής και εσωτερικής Σελήνης με τον εκρηκτικό και βαθύ Πλούτωνα υποδεικνύει... ένταση, απροσδιόριστη έλξη, καρδιοχτύπια και καταστάσεις που το πάθος δεν έχει τέλος και αρχή. Το απόγευμα, η Σελήνη συναντά τον συνεπή μα και πρακτικό Κρόνο και το πρώτο λόγο στις επιλογές σου θα έχει η διάρκεια, τι σε «δένει» με κάποιον ή πως μπορεί κάτι να καρποφορήσει.

~Αφροδίτη στον Λέοντα~

Μα έχω μονάχα μια καρδιά που έτσι ξέρει να αγαπά! Η παρουσία της Αφροδίτης στον φλογερό Λέοντα μεταξύ 12/8 και 5/9 αποτελεί τη γιορτή του έρωτα!

STEFANIA 300

Καλοκαιρινοί έρωτες και μεγάλες αγάπες θα είναι στις επάλξεις και τόσο η αγάπη όσο όμως και το «εγώ» θα είναι οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Το καλύτερο τόσο στα αισθηματικά όσο και τα οικονομικά θα είναι αυτό που είτε θα υπαγορεύει ο εγωισμός είτε θα φωτίζει την καρδιά. Λαμπερά ειδύλλια και πολυτελείς εκδηλώσεις, υπερβολικά έξοδα και αστραφτερά ρούχα, χαρά και οικονομικές απολαβές από τη διασκέδαση.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύες, Καρκίνος και Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν σήμερα ασχοληθείς με ό,τι αναδεικνύει την εσωτερική σου ομορφιά ή ευχαριστεί τον εσωτερικό σου εαυτό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved