Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/8;

Καλό Σαββατοκύριακο! Αν θέλεις κάτι σαν τρελός, σήμερα θα τολμήσεις το διαφορετικό, θα φανείς επινοητικός και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κάνεις την ευχάριστη... έκπληξη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/8;

~Σελήνη στον Αιγόκερω – κενή πορείας 11:08 ως 16:51 - Σελήνη στον Υδροχόο~

Ζήσε τη ζωή σου... αυθεντικά! Με τη γήινη Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά και να συνδεθείς με τις γνήσιες ανάγκες σου στην εργασία, τον έρωτα και κάθε τομέα της ζωή σου. Ιδιαίτερα το χρονικό διάστημα που η Σελήνη θα είναι κενή πορείας μπορείς να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να κάνεις πράγματα που σε κάνουν αληθινά χαρούμενο. Στις 16:51 η Σελήνη εισέρχεται στον κοινωνικό Υδροχόο ωθώντας σε να ασχοληθείς με ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερος φίλος και πιο ελεύθερος άνθρωπος.

~Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό~

Ουρανοκατέβατη... επιτυχία! Με τον Ήλιο στον φλογερό και λαμπερό Λέοντα σε θετική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό σήμερα για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε θέλεις σαν τρελός θα τολμήσεις το διαφορετικό, θα φανείς επινοητικός και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κάνεις την ευχάριστη... έκπληξη! Τύχη σε ενδιαφέροντα που έχουν σχέση με την τεχνολογία, το Internet, φίλους ή κάποια ομάδα.

~Ερμής και Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο~

Η ώρα του αποχαιρετισμού! Αυτές τις μέρες ίσως χρειαστεί να πεις «αντίο» είτε σε κάτι που αγαπάς είτε σε κάποιον που θαυμάζεις ή έχεις μέσα στην καρδιά σου. Όπως και να έχει, μη λυπηθείς επειδή πιθανόν μια αγάπη χάνεται ή τελειώνει! Να χαίρεσαι μόνο γιατί κάποτε υπήρξε!

STEFANIA 300

Η τύχη σήμερα σου χαμογελά αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος των τελευταίων ημερών και Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος των πρώτων ημερών.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις ένα όμορφο Σάββατο αν δώσεις προσοχή και χρόνο σε εκείνα τα πράγματα της ζωής και της ύπαρξης σου που έχουν την μεγαλύτερη σημασία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved