Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/8;

Έχεις λαμπρές ιδέες; Θα έχεις και εκπληκτικά νέα! Βάλε τη σκέψη σου στην υπηρεσία της ευτυχίας σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/8;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Διαδρομές... καλοκαιρινές! Η μέρα ξεκινά με χαρωπή διάθεση και θετική ενέργεια για να κάνεις μετακινήσεις, να έρθεις σε επαφή με τους άλλους, να μάθεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με ό,τι και όποιον χαίρεσαι!

~Σελήνη στον Αιγόκερω στις 16:38~

Σωστά, αξιόπιστα, υπεύθυνα! Οι προτεραιότητες σου από το απόγευμα, που η Σελήνη εισέρχεται στον υπεύθυνο και σοβαρό Αιγόκερω, αλλάζουν. Αυτό που θα σε απασχολεί τόσο σε αποφάσεις όσο και οι συναναστροφές θα είναι το κατά πόσο αποτελούν καλή επιλογή - και για το λόγο αυτό, σε ό,τι σε ενδιαφέρει πολύ, θα δίνεις όλη σου την προσοχή.

~Άρης τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Το μαγικό δισκοπότηρο της ευτυχίας! Αν κάτι βαθιά επιθυμείς ή πιστεύεις ότι χάρη σε αυτό μπορεί ολόκληρη η ζωή σου να μεταμορφωθεί, σήμερα διεκδίκησέ το! Όσο πιο αποφασιστικός και επίμονος είσαι, το πιο ισχυρή θα είναι ανταπόκριση τόσο των άλλων όσο και του σύμπαντος! Ευνοούνται ιδιαίτερα οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε σύνοδο τον Ερμή & ο Ερμής σε τρίγωνο τον Ουρανό~

Έχεις λαμπρές ιδέες; Θα έχεις και εκπληκτικά νέα! Σήμερα, φίλε του astrology, gr, βάλε τη σκέψη σου στην υπηρεσία της ευτυχίας σου και θα εκπλαγείς άκρως ευχάριστα από τα αποτελέσματα!

STEFANIA 300

Οι πλανητικοί σχηματισμοί είναι θετικοί για διανοητικές δραστηριότητες, ηλεκτρονικές αγορές, καλή εξυπηρέτηση, ευχάριστα ταξίδια και πάσης φύσεως ευτυχείς γνωριμίες.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης του β' δεκαημέρου, Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου και Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα προγραμματίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι προς την ευτυχία σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved