Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/8

Ρώτησε χωρίς να κατηγορείς - η αγάπη είναι υπομονή και όχι καταπίεση

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/8

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Πάθος, ένταση και διεκδίκηση! Σήμερα, ξυπνάς με μια βαθιά ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές και με μια έντονη αίσθηση πως έχεις τη δύναμη να προχωρήσεις ακόμη κι αν οι άλλοι είναι απέναντι σου. Θα νιώθεις τόσο σίγουρος ότι ξέρεις τι θέλεις τόσο στον έρωτα όσο και σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και συγχρόνως το πάθος σου θα είναι τόσο δυνατό που δε θα σταματήσεις μέχρι να το κατακτήσεις!

~Ερμής τετράγωνο με Άρη~

Τα λόγια δεν έχουν σχοινί για να τα τραβήξεις πίσω! Σήμερα, δε θα μπορείς να κρύψεις αυτά που σκέφτεσαι, να καταπίνεις αυτά που σε ενοχλούν ή να ανεχτείς να φορτώνεις το μυαλό σου με σκέψεις που σου πληγώνουν την καρδιά. Πως θα εκφραστείς; Μίλησε χωρίς να προσβάλλεις, εκφράσου χωρίς να επιβάλλεις τις ιδέες σου, ρώτησε χωρίς να κατηγορείς, κατανόησε ή εξήγησε πως η αγάπη είναι υπομονή και όχι καταπίεση. Κι αν δεν βρεις άκρη; Μην παραδώσεις τον έλεγχο του νου σου στον παραλογισμό, μην οδηγείς, ηρέμησε και έπειτα πάρε αποφάσεις εμβαθύνοντας στα αληθινά νοήματα των λέξεων και των όποιων σκέψεων.

STEFANIA 300

Πρόσεχε πώς θα χειριστείς εντάσεις, ζήλιες, υποψίες και κτητικές διαθέσεις, ιδιαίτερα αν είσαι Σκορπιός, Ταύρος, Υδροχόος και Λέων των πρώτων ημερών.

Αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου το μυστικό συνδυασμό που ανοίγει την πόρτα της τύχης σήμερα τον έχεις εσύ!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Κυριακή, αν στρέψεις όλη τη δύναμη της θέλησής σου για να τραβήξεις όπου χρειάζεται κόκκινες γραμμές, να κάνεις μια νέα αρχή, να ξεπεράσεις εμπόδια, αλλά και να χαρείς νυχτερινές στιγμές γεμάτες έρωτα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved