Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/8

Να θυμάσαι: στο πάθος, σήμερα, τα άστρα λένε «ναι», αλλά στους εντυπωσιασμούς και τις υπερβολές... «όχι»!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/8

~Σελήνη στο Ζυγό~

Ήλιος, αεράκι, γιασεμί και έρωτας! Το καλοκαίρι σου κρατάει το χέρι και σου δείχνει τη χαρά του έρωτα, του γάμου και της συντροφικότητας! Τα αέρινα ρούχα σου θα είναι σήμερα ασορτί με τις αέρινες σκέψεις σου, οι οποίες κινούνται σε ρυθμούς ανάλαφρους και συνάμα ερωτικούς. Σήμερα ειδικά, θα μπορέσεις να χαρείς κοινωνικές δραστηριότητες ή/και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις!

~Άρης τετράγωνο με Δία~

Μην το παρακάνεις! Η εμμονή για να πετύχεις κάτι που επιθυμείς βαθιά ή ορέγεσαι πολύ, ίσως σε οδηγήσει σε κινήσεις που μπορούν να σε αφήσουν αργότερα ακάλυπτο, απροστάτευτο ή ακόμα και εκτεθειμένο. Να θυμάσαι: τα άστρα, στο πάθος, σήμερα, λένε «ναι», αλλά λένε επίσης «όχι» στους εντυπωσιασμούς και τις υπερβολές!

~Ο Ερμής σε σύνοδο με το Δία & σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Άρη~

Ταξίδια, άθληση και «κόντρες»! Η διάθεση είναι θετική όλη μέρα για βόλτες με τον έρωτα σου, ταξίδια με νέους και παιδιά, σπορ, εορταστικές εκδηλώσεις, βραβεύσεις και κάθε είδους ευχάριστες δραστηριότητες και δημιουργικές ιδέες. Μη τσακωθείς, όμως, για τον ποιον καμαρώνεις πιο πολύ ή για το αν αυτό που πιστεύεις εσύ είναι πιο καλό από αυτό που νομίζει ο άλλος! Καλύτερα τα πιο δυνατά σου λόγια να είναι αυτά που θα πεις με θέρμη όπως «Μπράβο!», «Συγχαρητήρια!», «Σ' αγαπώ!».

STEFANIA 300

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου και Λέων, Τοξότης, Κριός των πρώτων ημερών!

Κράτα χαμηλούς τόνους και μην αφήσεις τον εγωισμό να σε τυφλώσει αν είσαι Λέων, Σκορπιός, Ταύρος, Υδροχόος των πρώτων ημερών.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις ένα υπέροχο Σάββατο αν είσαι ανοιχτός στο χορό των κορμιών, τη γεύση που αφήνει στα χείλη το φιλί, τη χαρά, το θερινό σινεμά, και πάσης φύσεως εικόνες, ήχους, γεύσεις και αισθήματα που σου προσφέρουν ευχαρίστηση και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved