Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/8

Καλό μήνα! Σε σχέσεις, οικονομικά και αισθηματικά θέματα, κάποιες αλλαγές και απρόβλεπτες εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/8

~Σελήνη στο Ζυγό~

Δυο καρδιές σε μία! Με τη συμβιβαστική Σελήνη στο Ζυγό, ο Αύγουστος μπαίνει με το μήνυμα «όταν μας ενώνει η αγάπη όλα είναι δυνατά» και τις σχέσεις και τον έρωτα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο!

~Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό & τρίγωνο με Κρόνο~

Στου έρωτα τις αντιφάσεις δείξε ωριμότητα! Αποκαλύψεις, αλλαγές και απρόβλεπτες εξελίξεις σε σχέσεις, οικονομικά και αισθηματικά δεδομένα θα σε ξαφνιάσουν ή/και θα σε σοκάρουν! Και μετά τι κάνεις; Αντιμετώπισε τα πράγματα ρεαλιστικά, πες «όχι», όπου χρειάζεται, και μείνε προσηλωμένος στις αξίες και τους στόχους σου.

~Ο Ερμής στο Λέοντα & σε συγκλίνουσα σύνοδο με το Δία~

Το μυαλό σου είναι ο πλούτος σου! Αν θες η τύχη να σου χαμογελάσει, δε χρειάζεσαι τριφύλλια και λαγοπόδαρα, έχεις ένα πιο δυνατό όπλο στην κατοχή σου, τη σκέψη σου! Βάλε τη στην υπηρεσία της χαράς, της διασκέδασης και του έρωτα και η επιτυχία θα σε επισκεφθεί! Ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, σκέψου, επικοινώνησε, μάθε, εξέφρασε ό, τι θέλεις σε σχέση με ενδιαφέροντα ή πρόσωπα που μπορούν να γίνουν για σένα «ο ήλιος της ζωής σου» και η ευτυχία να είσαι σίγουρος, αν τολμήσεις, θα προσφωνήσει το όνομα σου!

~Ο Άρης πλησιάζει σε τετράγωνο το Δία~

STEFANIA 300

Πρόσεχε μη «χάσεις τη μπάλα»! Δύναμη, πάθος, ψυχή. Όλα τα διαθέτεις αυτόν τον καιρό. Αν όμως δεν έχεις μέτρο, όρια και συνέπεια τότε θα οδηγηθείς σε υπερβολές, θα πληγείς και θα παρασυρθείς σε λάθη. Κοίτα ψηλά, με τα πόδια, όμως, καλά στερεωμένα στη γη!

Στους τυχερούς της μέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός των πρώτων ημερών και Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος γεννημένος στο β' μισό του 1ου δεκαημέρου και στο 2ο δεκαήμερο.

Το astrology.gr σου εύχεται η αληθινή αγάπη στο καλοκαίρι σου και στη ζωή σου να έχει τη δύναμη του μαγνήτη όταν ενώνεται! Καλό μήνα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved