Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/7

Αυτές τις μέρες, τόσο σε οικονομικά όσο και ερωτικά θέματα, να περιμένεις απρόσμενα γεγονότα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/7

~Σελήνη στην Παρθένο - Σελήνη εξάγωνο με Ερμή~

Βαλίτσα, τσεκ! Αυτοκίνητο, τσεκ! Τι άλλο; Για σκέψου; Με την προνοητική Σελήνη στην Παρθένο, σε θετική όψη με τον στοργικό Ερμή στον Καρκίνο, είναι η κατάλληλη μέρα για να καθορίσεις εργασίες που πρέπει να γίνουν, να κάνεις προληπτικούς ελέγχους και να φροντίσεις τόσο για την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας ή της εργασίας σου, όσο και για τις διακοπές σου.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Στο σκάφανδρο της θετικότητας! Από τις 19:09 η διάθεση θα είναι πιο ανάλαφρη και θα θέλεις να αφήσεις πίσω σου άγχη και εργασίες και να έρθεις σε επαφή με φίλους, να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και να χαρείς το υπόλοιπο της ημέρας όσο γίνεται πιο ευχάριστα.

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε τετράγωνο τον Ουρανό & σε τρίγωνο τον Κρόνο~

Στου έρωτα τα αναπάντεχα και του χρόνου τα γυρίσματα! Έχε υπόψη σου ότι αυτές τις μέρες τόσο σε οικονομικά όσο και ερωτικά θέματα σαν ξαφνική μπόρα θα ξεσπάσουν απρόσμενα γεγονότα και ίσως προκύψουν χωρισμοί και ρήξεις. Μη φοβηθείς και μην τρομάξεις! Η «κακοκαιρία», αν και απρόβλεπτη, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές, να κατανοήσεις τι γινόταν τόσο καιρό, ενώ στον έρωτα και στο χρήμα αυτό που θες, από δω και πέρα με πιο σταθερά θεμέλια να χτίσεις!

STEFANIA 300

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του γ' δεκαημέρου ή Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος των πρώτων ημερών.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η μέρα είναι ιδανική τόσο για πρακτικά θέματα, όπως το να πας το αυτοκίνητο συνεργείο, να διαμορφώσεις το πρόγραμμά σου με βάση ένα νέο ισχύοντα ωράριο, όσο και ευχάριστα όπως το να διακοσμήσεις έναν χώρο, να περιποιηθείς τον εαυτό σου με ένα ωραίο χτένισμα ή ντύσιμο, να χαρείς προσφιλή πρόσωπα και φυσικά να ευχαριστηθείς τον έρωτα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved