Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/7

«Για να βελτιώσεις τη ζωή σου, πρώτα βελτίωσε τον ίδιο σου τον εαυτό» είναι το μήνυμα που σου στέλνει σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/7

~Σελήνη στην Παρθένο~

Το τρίπτυχο της επιτυχίας! «Για να βελτιώσεις τη ζωή σου, πρώτα βελτίωσε τον ίδιο σου τον εαυτό» είναι το μήνυμα που σου στέλνει σήμερα η ρεαλιστική Σελήνη στην Παρθένο, στην ακούραστη εργάτρια του ζωδιακού! Τρία είναι τα πράγματα για τα οποία, αν δείξεις φροντίδα σήμερα, θα νιώσεις ευεξία... η διατροφή, το σώμα και το πνεύμα σου.

~Σελήνη εξάγωνο με Άρη, στις 10:02~

STEFANIA 300

Η δράση στην υπηρεσία της προσωπικής βελτίωσης! Πρωτοβουλίες και ενέργειες που σχετίζονται με την εργασία, τη φυσική άσκηση και την καλλιέργεια πάσης φύσεως θετικών συνηθειών, θα σε αναζωογονήσουν και θα σου επιτρέψουν να χαράξεις μια νέα πορεία! Από την άλλη, η πρακτικότητα και η μεθοδικότητα μπορούν να πολλαπλασιάσουν τον ελεύθερο χρόνο σου για να τον παραδώσεις σε σκοπούς... ερωτικούς!

~Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα, στις 20:45~

Σε πειράζει; Τότε άστο! Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιο που σχετίζεται με το στομάχι και την υγεία σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που του αρέσει να σε ξεγελάει, πρόσεχε μην παρασυρθείς και καταναλώσεις κάτι που έχεις δυσανεξία ή κάνεις κάτι άθελά σου που θα επιβαρύνει τη σωματική ή τη ψυχική σου υγεία. Επειδή είναι μία επίφοβη ημέρα, έχε stand by όλες τις ειδικότητες γιατρών και κλείσε εύκολα και γρήγορα ραντεβού, κάνοντας κλικ εδώ!

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του «astrology.gr», μπορείς να έχεις μια θετική ημέρα, αν δείξεις ενδιαφέρον για να εξελίξεις το μυαλό, το σώμα και τη ψυχή σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved