Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/7

Ο Αύγουστος σε λίγες μέρες ξεπροβάλλει και η εβδομάδα ξεκινά με τις μπαταρίες της αισιοδοξίας φορτισμένες!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/7

~Σελήνη στο Λέοντα κενή πορείας~

Με διάθεση... καλοκαιρινή! Ο Αύγουστος σε λίγες μέρες ξεπροβάλλει και η εβδομάδα ξεκινά με τις μπαταρίες της αισιοδοξίας φορτισμένες και την πλάστιγγα γερμένη προς την όμορφη και ηλιόλουστη πλευρά της ζωής. Τα μάτια είναι στραμμένα στις διακοπές, τα παιδιά, τη διασκέδαση και σε κάθε στιγμή θα δημιουργείς ελεύθερο χρόνο για χόμπι, ευτυχία και έρωτα, ενώ θα νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά δυνατά από χαρά!

~Η Αφροδίτη αντίθεση με τον Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Στον λαβύρινθο του πάθους! Συναισθήματα βαθιά κρυμμένα βγαίνουν στην επιφάνεια, ζητώντας να πάρουν τον έλεγχο με τρόπο άκρως εμμονικό. Σχέσεις γίνονται τυραννικές και καταπιεστικές και το απαγορευμένο, η μυστικότητα και η αδηφάγα σεξουαλική έλξη υποστηρίζουν ερωτικές διεκδικήσεις και σκοτεινούς πόθους. Πιθανές είναι σήμερα οι παράλληλες σχέσεις, οι μυστικές οικονομικές συμφωνίες και οι καλλωπιστικές μεταμορφώσεις.

Από την όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός γεννημένος στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης και έχεις γεννηθεί είτε στα τέλη του 2ου δεκαημέρου είτε στο 3ο δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του «astrology.gr», μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα και εβδομάδα, αν φροντίσεις να απομακρυνθείς από άτομα που σου απορροφούν ενέργεια και φροντίσεις να περιβάλλεσαι από εκείνους που φέρνουν στη ζωή σου χαρά και ενθουσιασμό!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved