Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/7

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 1:41, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου, πιο θετικού και χαρούμενου κύκλου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/7

~Νέα Σελήνη στην 3η μοίρα του Λέοντα~

Η βασιλική οδός προς την ευτυχία! Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 1:41, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου, πιο θετικού και χαρούμενου κύκλου δείχνοντας ότι το πρώτο βήμα για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη είναι να έχεις πίστη στον εαυτό σου! Μπορείς! Το θέλεις! Το πιστεύεις; Αν ναι, τότε οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που κάνει την καρδιά σου να σκιρτά και δίνει ζωηράδα στο βλέμμα σου, το σύμπαν θα σε στηρίξει για να το πετύχεις!

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Ζήλιες, πάθη και μυστικοί έρωτες! Με τη συναισθηματική και ευαίσθητη Αφροδίτη στον Καρκίνο, η ανάγκη να έχεις κάποιον να σε αγαπά, να σε φροντίζει και να έχει την αγκαλιά του πάντα ανοιχτή για σένα, ίσως σε οδηγήσει σε ακραίες απαιτήσεις. Ζήλιες, συναισθηματικές χειραγωγήσεις και παιχνίδια εξουσίας μπορούν να δημιουργήσουν σήμερα... ισχυρές εντάσεις. Απόφυγε οικονομικές συμφωνίες και πρόσεχε πάθη και κρυφές αισθηματικές ιστορίες.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του 1ου δεκαημέρου. Αν είσαι Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός γεννημένος στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου, η πρόκλησή σου για σήμερα είναι να χαλιναγωγήσεις τα πιο σκοτεινά και ενστικτώδη συναισθήματά σου, που θα ξυπνήσουν... σαν ηφαίστειο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του «astrology.gr», αν έχεις θετική διάθεση και είσαι ανοιχτόκαρδος, μπορείς να εκτιμήσεις τα δώρα της ζωής και τότε η Κυριακή σου θα είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved