Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/7

Με τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, από σήμερα στο ζώδιο της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, τον Σκορπιό, ξεκινά μια περίοδος που θα μπορέσεις να φέρεις βαθιές αλλαγές στη ζωή σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/7

~Σελήνη στον Καρκίνο και κενή πορείας~

Ανέμελα στην παραλία της ζωής! Από τις πρώτες ώρες της ημέρας και ως το απόγευμα, η Σελήνη βρίσκεται στο υδάτινο, εσωτερικό και ρευστό ζώδιο του Καρκίνου ενώ ως τις 17:54 θα είναι κενή πορείας. Με αυτή τη Σελήνη καλό θα ήταν να αποφύγεις να κλείσεις δωμάτιο ή σπίτι, να αγοράσεις μια οικοσκευή, να δώσεις υποσχέσεις σε γονείς και γενικότερα να πάρεις αποφάσεις, διότι το πιθανότερο είναι τίποτε να μη μείνει σταθερό και σίγουρο. Προτίμησε, ιδιαίτερα σήμερα, να ασχοληθείς με «σπιτικές», οικογενειακές και ξέγνοιαστες δραστηριότητες.

~Σελήνη στον Λέοντα~

STEFANIA 300

Στο θρόνο της χαράς! Το απόγευμα, λίγο πριν τις 18:00, η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και η περιβάλλουσα ατμόσφαιρα αρχίζει να εκπέμπει θετική ενέργεια, διασκέδαση και έρωτα.

~Άρης στο Σκορπιό: Από σήμερα, 26/7, και ως τις 13/9~

Με πάθος και δύναμη ψυχής! Με τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, από σήμερα στο ζώδιο της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, τον Σκορπιό, ξεκινά μια περίοδος που θα μπορέσεις να φέρεις βαθιές αλλαγές στη ζωή σου. Ιδιαίτερα σε οικονομικά και ερωτικά θέματα, ως τις 14/9, θα έχεις και το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα για να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που πονάνε και να κάνεις μια... νέα αρχή!

Αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου και Λέων, Τοξότης, Κριός του 1ου δεκαημέρου, σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του «astrology.gr», το σύμπαν σήμερα στηρίζει την τρυφερή φροντίδα, τα ρομαντικά ειδύλλια στο ηλιοβασίλεμα και ό, τι σε κάνει να νιώθεις χαρά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved