Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/7

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ευκαιρίες για χαρά, επιτυχία και έρωτα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/7

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Στο ξενώνα της αγάπης! Με τη φιλόξενη Σελήνη στον Καρκίνο, η μέρα είναι ιδανική για να αναζητήσεις πού θα πας και πού θα περάσεις το καλοκαίρι σου. Είτε κάνεις διακοπές σε ένα όμορφο νησί, είτε στην κοντινότερη παραλία με την ομπρέλα και τα καρεκλάκια σου, η διασκέδαση θα είναι εξασφαλισμένη αν δεν γκρινιάζεις και δεν μουτρώνεις. Προσπάθησε να χαρείς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού για να τις θυμάσαι με αγάπη όλο... το χειμώνα.

~Ο Ήλιος σύνοδο με Δία~

STEFANIA 300

Χρυσή επιτυχία! Πρόσωπα, πράγματα και γεγονότα που φωτίζουν τη ζωή σου ή σου δείχνουν τη βασιλική οδό της ευτυχίας, σήμερα, θα σε κάνουν να πεις... «καλύτερα δεν γίνεται»!

~Η Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Θα νιώθεις σα να ονειρεύεσαι! Δώρα, χρήματα, έρωτας και ευτυχισμένες στιγμές σαν αστέρια, σήμερα, στη ζωή σου θα πέσουν και επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Το καλύτερο; Η χαρά δε σταματά εδώ, συνεχίζεται...

~Ο Ερμής πλησιάζει σε τετράγωνο τον Ουρανό & και σε τρίγωνο τον Κρόνο~

Νεύρα; Έλεγξέ τα! Αποκαλύψεις, απρόσμενες επαφές, φρενήρεις ρυθμοί, ξαφνικές βλάβες ή ειδήσεις ίσως φέρουν ένταση και εκνευρισμό. Ψυχραιμία! Θυμήσου ότι τα όρια είναι απαραίτητα για να λειτουργούν εύρυθμα τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι «πιο στενές» σου σχέσεις.

Τύχη στο μάξιμουμ έχεις σήμερα αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου ή Λέων, Τοξότης, Κριός των πρώτων ημερών!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του «astrology.gr», η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ευκαιρίες για χαρά, επιτυχία και έρωτα. Οπότε το μόνο που χρειάζεσαι για να προσανατολιστείς σε αυτές είναι να έχεις την καρδιά σου για... πυξίδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved