Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/7

Η μέρα σου θα είναι καλύτερη αν περιορίσεις τη χρήση τόσο του οχήματός σου όσο και του κινητού σου κι αποφύγεις επαφές με άτομα που εκπέμπουν αρνητισμό

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/7

~Σελήνη στους Διδύμους σε χάση – Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Άδειασε το μυαλό σου! Με τη διερχόμενη Σελήνη στους Διδύμους, η τάση να διασκορπίζεσαι σε πολλά, άλλοτε ενδιαφέροντα κι άλλοτε ανούσια ζητήματα, θα είναι αρκετά έντονη σήμερα. Το πρωί, στις 9:18, η Σελήνη συναντά τον χαοτικό Ποσειδώνα και έτσι, ίσως στρεσαριστείς ή καταλήξεις να κάνεις λιγότερα από όσα υπολόγιζες, νιώθοντας παράλληλα και εξουθενωμένος/η. Η Σελήνη βρίσκεται σε φάση μείωσης και καλό θα ήταν να περιορίσεις την πληθώρα των σκέψεων και των πληροφοριών που υπερφορτώνει το νευρικό σου σύστημα.

~Ερμής αντίθεση με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Εμμονές, προκαταλήψεις και «μπηχτές»! Δεν είναι σίγουρο κατά πόσο σήμερα θα μπορείς να εφαρμόσεις το ρητό «από το ένα αυτί να μπαίνει και από το άλλο να βγαίνει» ή το «μην το παίρνεις προσωπικά», ωστόσο και τα δύο, σε κάποιες περιπτώσεις, θα σου χρειαστούν. Αρνητικές κριτικές, μεροληπτικές κρίσεις, υπαινιγμοί και εμμονικές ερωτήσεις τύπου «εσύ πότε θα παντρευτείς;» μπορεί να έχουν έντονη επίδραση στο ψυχισμό σου. Πιθανές είναι οι εκ βαθέων εξομολογήσεις, δηλώσεις ή επαφές που θα σκανδαλίσουν, καθώς επίσης και οι ερωτικές βολιδοσκοπήσεις.

~Ουρανός ανάδρομος~

Χειρόφρενο στην ανεξαρτησία! Από σήμερα, 22/7, και ως τις 22/12 ο Ουρανός, ο πλανήτης που συμβολίζει την ελευθερία, την καινοτομία και συγχρόνως τις ομαδικές επιχειρήσεις, τις συλλογικές δράσεις, την τεχνολογία, την τηλεόραση και το διαδίκτυο, θα είναι ανάδρομος και ως εκ τούτου προβλήματα, αναβολές και αναθεωρήσεις σε αυτούς τους τομείς θα βρίσκονται στο προσκήνιο!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός και έχεις γεννηθεί είτε το 1ο δεκαήμερο είτε το α' μισό του 2ου δεκαημέρου. Απόφυγε επαφές που μπορεί να σε ρίξουν, αν είσαι Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός και έχεις γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η μέρα σου θα είναι καλύτερη αν περιορίσεις τη χρήση τόσο του οχήματός σου όσο και του κινητού σου, αποφύγεις επαφές με άτομα που εκπέμπουν αρνητισμό και απαλλαχθείς από αναμνήσεις που σε κρατούν δέσμιο στο παρελθόν!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved