Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/7

Σήμερα προβλέπεται μια υπέροχη, γεμάτη εκπλήξεις, Κυριακή και δεν έχεις παρά να την απολαύσεις!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/7

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο που σιχαίνεται την επανάληψη, σήμερα ίσως θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό, όπως να πας σε άλλη παραλία ή να παίξεις στο ιντερνέτ ένα διαφορετικό παιχνίδι, ακόμα και να παρακολουθήσεις μια επιστημονική εκπομπή. Δεδομένου ότι η φύση του Υδροχόου είναι κοινωνική και ομαδική, ευνοούνται όλες οι συλλογικές δραστηριότητες.

~Αφροδίτη στου Διδύμους τρίγωνο με τον Άρη στο Ζυγό~

STEFANIA 300


Ζώντας τον έρωτα! Οι γυναίκες κυβερνώνται από την Αφροδίτη και οι άνδρες από τον Άρη, γι' αυτό διαφέρουν σε πολλά, σε αρκετά δεν ταιριάζουν, όμως ο έρωτας πάντα τους ενώνει. Σήμερα που Άρης και Αφροδίτη συναντιούνται σε αρμονική όψη, ευρισκόμενοι και οι δύο σε ζώδια του αέρα, στοιχείο που συνδέεται άρρηκτα με την επικοινωνία, μπορείς να μιλήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει την ίδια γλώσσα! Τόσο στον έρωτα, όσο και σε συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες, η τύχη θα είναι μαζί σου!
Ιδιαίτερα θετικά σε επηρεάζει η ερωτική όψη Αφροδίτης – Άρη αν είσαι Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος ή Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

~Ερμής στον Καρκίνο~
Οι αναμνήσεις... επιστρέφουν! Ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων από σήμερα, 13/7, και ως τις 31/7 θα βρίσκεται στον συναισθηματικό και τρυφερό Καρκίνο. Σε ταξίδια και συναντήσεις, συζητήσεις και γραπτά κείμενα, επαφές και ραντεβού θα υπάρχει διάθεση νοσταλγική και πολύ... ρομαντική!
Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος και Ζυγός του α' δεκαημέρου. Αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός και Λέων μην περιμένεις ότι οι αλλαγές θα σε προειδοποιήσουν, πριν έρθουν.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα προβλέπεται μια υπέροχη, γεμάτη εκπλήξεις, Κυριακή και δεν έχεις παρά να την απολαύσεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved