Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/7

Το κύριο αστρολογικό γεγονός είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι, στις 14:24, στην 20η μοίρα του Αιγόκερω

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/7

~Πανσέληνος στον Αιγόκερω~

Κύρος, επαγγελματικοί στόχοι και σημαντικές... κατακτήσεις! Το κύριο αστρολογικό γεγονός είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι, στις 14:24, στην 20η μοίρα του Αιγόκερω και φέρνει στο προσκήνιο θέματα καριέρας, χρήματος και έρωτα ενώ υποδεικνύει την ύπαρξη σημαντικών γεγονότων σε πρωτεύοντες τομείς της ζωής σου, από τους οποίους όσοι έχουν κοινωνικό αντίκτυπο συμπαρασύρουν και τα κοντινά σου πρόσωπα.

~Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Επαγγελματικές και όχι μόνο... ανατροπές! Το πρωί, στις 8:44, η Σελήνη στον Αιγόκερω συναντά, σε όψη τετράγωνου, τον απρόβλεπτο Ουρανό και ίσως... αιφνιδιαστείς. Πιθανόν να μάθεις για αλλαγές που έχουν σχέση με πρόσωπα, υψηλά ιστάμενα, όρους και αλλά σημαντικά προσωπικά θέματα.

~Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο~

Η σύνεση... σώζει! Στις 9:07, η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη του ζωδίου, συνθήκη που ευνοεί τη σωφροσύνη στη διαχείριση των θεμάτων σου και δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με ένα σημαντικό πρόσωπο, να επισκεφτείς ηλικιωμένους ανθρώπους, να κάνεις ορειβασία ή άλλα αθλήματα βουνού και να παραβρεθείς σε μια επίσημη εκδήλωση.

~Σελήνη τετράγωνο με Άρη~
Πόσο αρμονικές είναι οι σχέσεις σου; Η μέρα τελειώνει με τη Σελήνη που αγαπά τους τύπους, το σεβασμό και τη συνέπεια, να συγκρούεται με το φουριόζο Άρη στο ζώδιο των σχέσεων. Η όψη αυτή σηματοδοτεί εντάσεις με ένα σύντροφο, φίλο, συνεργάτη ή γενικότερα πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος, Ιχθύς ή Σκορπιός και έχεις γεννηθεί είτε το β' μισό του 2ου δεκαημέρου είτε το 3ο δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια θετική μέρα αν ακολουθήσεις τις εξής συμβουλές: α) Διατήρησε την ακεραιότητά σου. Μόνο έτσι θα μπορείς να εμπιστεύεσαι πάντα τον εαυτό σου β) Να δείχνεις σεβασμό στους άλλους... η συμπεριφορά σου αποδεικνύει το είδος του ανθρώπου που είσαι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved