Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/7

Η όψη εξαγώνου μεταξύ της παιχνιδιάρας και κεφάτης Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού φέρνει εκπλήξεις όμορφες, πολύχρωμες, ερωτικές και πολύ... ανανεωτικές!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/7

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Λίγα θα ακούς, πολλά θα καταλαβαίνεις! Με την Σελήνη στον αινιγματικό Σκορπιό ανοίγει η εβδομάδα και ως εκ τούτου υπάρχει η τάση να κρατιούνται μυστικά συναισθήματα και θέματα και προς τα έξω να βγαίνουν τόσα, όσα ο άλλος θέλει να βλέπεις ή να ξέρεις. Η διαίσθηση όμως θα είναι ισχυρή κι συνεπώς χωρίς να το εκφράζεις, θα αντιλαμβάνεσαι περισσότερα από όσα θα φαίνονται ή θα λέγονται.


~Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό~

Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του Σκορπιού, είναι ανάδρομος και συμμετέχει στο ανοιχτό ταυ τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού – Πλούτωνα, δείχνοντας ότι εδώ και καιρό παίζεται ένα υπόγειο παιχνίδι με σκοπό να διαλυθεί κάτι σάπιο και παλιό και στη θέση του να ξεπεταχτεί κάτι νέο και καλύτερο. Οι απώλειες είναι αναμενόμενες ώστε το καινούργιο να βρει χώρο να αναπτυχθεί. Το μυστικό είναι αντί να φοβηθείς και παρά τις ρήξεις ή τις πιθανές δυσάρεστες αποκαλύψεις που φανερώνει το τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού να είσαι δυνατός και πιστός στους στόχους σου, έχοντας εμπιστοσύνη στο σθένος που έχεις μέσα σου.


~Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Ω! Τι ωραία! Πέρα από τις συγκρούσεις και τις γεμάτες μυστήριο διασπάσεις η σημερινή μέρα θα σου δείξει και ένα άλλο, πιο φανερά θετικό, πρόσωπο. Η όψη εξαγώνου που σχηματίζεται σήμερα μεταξύ της παιχνιδιάρας και κεφάτης Αφροδίτης στους Διδύμους και του απρόβλεπτου Ουρανού στον θερμό και ορμητικό Κριό φέρνει εκπλήξεις όμορφες, πολύχρωμες, ερωτικές και πολύ... ανανεωτικές!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι είτε Σκορπιός, Ιχθύες, Καρκίνος γεννημένος στο α' δεκαήμερο ή στο α' μισό του β΄ είτε Δίδυμος, Κριός, Υδροχόος, Λέων, Τοξότης γεννημένος στο β' δεκαήμερο.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, ευχάριστα αναμορφωτική και με δυνατές συγκινήσεις ημέρα. Καλή εβδομάδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved