Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/7

Νέες γνωριμίες, πάρτι, αισθητικές αλλαγές, χαρούμενες δραστηριότητες με φίλους, απρόσμενα δώρα, κεραυνοβόλοι έρωτες και αισθηματικές ξεχωριστές επαφές υπόσχονται να σε ανεβάσουν...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/7

~Η Σελήνη στο Ζυγό κενή πορείας~

Όμορφη μέρα με βλέμμα χαράς! Η 1η Κυριακή του Ιουλίου ξεκινά με την ευχάριστη και χαρούμενη Σελήνη στο Ζυγό που ευνοεί να έχεις θετική διάθεση και να επιδιώξεις ωραία πράγματα. Η Σελήνη από το απόγευμα,18:30, θα είναι κενή πορεία και ως εκ τούτου δεν ενδείκνυται να ασχοληθείς με σοβαρά θέματα της ζωής, αλλά όπως ταιριάζει στην αέρινη φύση του Ζυγού μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στην πιο ανάλαφρη και όμορφη πλευρά της.


~Σελήνη στο Σκορπιό~

Πάθος, συναίσθημα και ένταση! Αργά το βράδυ, στις 22:33, η Σελήνη εισέρχεται στην άβυσσο του ισχυρού και απόλυτου Σκορπιού και η κατάδυση στο βυθό του κρυφού, του μυστικού, του άκρατου ερωτισμού και της αναγέννησης ξεκινά έντονα και δυνατά!


~Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Ανανέωση, ερωτική διέγερση και ...εκπλήξεις! Το όμορφο εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που κορυφώνεται αύριο είναι μια όψη που υπόσχεται συναισθήματα χαράς μέσα από ένα γεγονός απρόβλεπτο και απροσδόκητο. Νέες γνωριμίες, πάρτι, αισθητικές αλλαγές, χαρούμενες δραστηριότητες με φίλους, απρόσμενα δώρα και χρήματα και φυσικά κεραυνοβόλοι έρωτες και αισθηματικές ξεχωριστές επαφές υπόσχονται να σε ανεβάσουν τόσο σήμερα όσο και αύριο... στα ουράνια!
Η θετική όψη Αφροδίτη – Ουρανού έχει μεγαλύτερη ισχύ αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί το β' δεκαήμερο.


Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμοι του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια πανέμορφη Κυριακή αφήνοντας το χαμόγελό σου να απλωθεί τόσο στο πρόσωπό σου όσο και την καρδιά σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved