Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/7

Τόσο στα αισθηματικά όσο και στους άλλους τομείς της ζωής σου, σήμερα για να πετύχεις λύση πρέπει να κυριαρχήσει το πνεύμα του σεβασμού και του συμβιβασμού!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/7

~Η Σελήνη στο Ζυγό και οι όψεις της~

Είμαι καλός αλλά μη με φτάνεις στα όρια μου! Με τη συμβιβαστική Σελήνη στο ζώδιου του Ζυγού θα υπάρχει καλοπροαίρετη και ανεκτική διάθεση που θα έχει όμως τα όρια της. Οι αρνητικές όψεις που κάνει αυτή η Σελήνη που αγαπά την δικαιοσύνη και την ειρήνη, με τον σκοτεινό Πλούτωνα και τον απρόβλεπτο Ουρανό, δείχνουν ότι κρυφές επαφές και αποκαλύψεις μπορεί να φέρουν εντάσεις. Τόσο στα αισθηματικά όσο και στους άλλους τομείς της ζωής σου, σήμερα για να πετύχεις λύση πρέπει να κυριαρχήσει το πνεύμα του σεβασμού και του συμβιβασμού!


~Σελήνη σε γέμιση~

STEFANIA 300

Στις 14:58 η Σελήνη μπαίνει σε φάση γέμισης από σήμερα και ως τις 11 Ιουλίου ευνοείται να κάνεις πράγματα που θέλεις να αυξηθούν! Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορούν να κάνουν πιο πλούσια και όμορφη τη μέρα σου. Επιπλέον, τόσο σε θέματα συμβίωσης, γάμου, σχέσεων, όσο και στον έρωτα ευνοούνται πράγματα που μπορούν να φέρουν την... πρόοδο!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμοι ή Κριός, Λέων Τοξότης και έχεις γεννηθεί είτε στα τέλη του α' δεκαήμερου είστε στο β'.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις ένα υπέροχο Σάββατο, αν ο τρόπος που θα συσχετιστείς και θα επικοινωνήσεις σήμερα δεν είναι ούτε υποτιμητικός ούτε διπλωματικός, αλλά... αληθινά ευγενικός!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved