Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/7

Σήμερα στον αισθηματικό τομέα, και όχι μόνο, τα άστρα σε συμβουλεύουν σε ό,τι πάει στραβά να μην αντιδράσεις σαν να σε έχει τσιμπήσει μύγα τσε – τσε αλλά να λειτουργήσεις έξυπνα και ευέλικτα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/7

~Σελήνη στην Παρθένο~

Ώρα να μπει και λίγη τάξη! Σήμερα, ακόμα και αν σε γενικές γραμμές δεν σε ενοχλεί το χάος θα θέλεις κάποια πράγματα να συμμαζευτούν! Περισσότερο από άλλες μέρες θα παρατηρείς τι δεν πάει καλά σε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει και θα θέλεις να γίνουν διορθώσεις. Στον αισθηματικό τομέα, και όχι μόνο, τα άστρα σήμερα σε συμβουλεύουν σε ό,τι πάει στραβά να μην αντιδράσεις σαν να σε έχει τσιμπήσει μύγα τσε – τσε αλλά να λειτουργήσεις όπως υποδεικνύει ο κυβερνήτης της Παρθένου, ο Ερμής, που βρίσκεται στους Διδύμους, δηλαδή έξυπνα και ευέλικτα!


~Ήλιος αντίθεση με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Ποιανού θα περάσει, το δικό σου ή το δικό μου; Στην επιρροή της όψης αντίθεσης που κορυφώνεται αύριο μεταξύ του Ήλιου στον Καρκίνο και του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα επικρατεί ένταση. Καταστάσεις που σιγοβράζουν εδώ και καιρό και δεν έχουν πάρει τελική μορφή έρχονται ξανά στην επιφάνεια δοκιμάζοντας... μέχρι που τραβιέται το σχοινί! Σε πολλές περιπτώσεις θα ισχύσει ότι δεν μπορεί να δώσει όποιος δεν μπορεί να νιώσει.

Περισσότερο από την όψη Ηλίου – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος, Κριός στο πρώτο μισό του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί μεταξύ του β' μισου του β' δεκαημέρου και του α' μισού του γ'.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να αισθανθείς ωφελημένος κάνοντας οτιδήποτε που νιώθεις ότι είτε είναι πράξη αγάπης είτε συμβάλλει σε κάτι καλό!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved