Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/7

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λιονταριού δείχνει ότι για να πετύχεις σήμερα, σε αισθηματικά αλλά και πάσης φύσεως θέματα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο από το να είσαι ο εαυτός σου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/7

~Σελήνη στο Λέοντα – Ήλιος στον Καρκίνο~

Η καρδιά χτυπά δυνατά στους ρυθμούς του καλοκαιριού και ο έρωτας γίνεται ήλιος για κάθε άνθρωπο. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λιονταριού δείχνει ότι τόσο σε αισθηματικά ζητήματα όσο και σε πάσης φύσεως θέματα για να πετύχεις σήμερα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο από το να είσαι ο εαυτός σου. Το αστέρι σου σε οποιοδήποτε τομέα μπορεί να λάμψει, ιδιαίτερα αν δεν περιμένεις από τους άλλους να σου πουν τι περιμένουν, αλλά εμπιστευτείς τη διαισθητική σου γνώση. Ευνοείται να βρεις χρόνο για διασκέδαση και δημιουργικές ασχολίες, ωστόσο από τις 12:59 που η Σελήνη θα είναι κενή πορείας απέφυγε να αναλάβεις κάτι σημαντικό.


~Ερμής ορθόδρομος~

STEFANIA 300

Από σήμερα, 1 Ιουλίου, ο Ερμής που βρίσκεται στο γ' δεκαήμερο των Διδύμων γυρνά σε ορθή τροχιά. Ως εκ τούτου ζητήματα σχετικά με επαφές, μετακινήσεις αλλά και θέματα μάθησης ή πληροφόρησης «ξεπαγώνουν» και αρχίζουν να προχωρούν. Ωστόσο, από τις 16/7 που ο Ερμής θα ξαναβρεθεί στην 3η μοίρα του Καρκίνου, μοίρα από όπου είχε ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του, τα σημάδια εξέλιξης στους παραπάνω τομείς θα αρχίσουν να γίνονται αισθητά.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός και Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος γεννημένος το γ' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εξαιρετική μέρα αν εμπιστεύεσαι τις δυνατότητές σου, χωρίς να ξεχνάς το παρελθόν μα ούτε να μένεις προσκολλημένος σε αυτό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved